Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan gyári munkások, segédmukások, akik nem akarnak a későbbiekben tanulni (érettségi, diploma, nyelvvizsga), de azért diplomás nőt akarnak? Ha igen, honnan vették az ötletet?
Aztán ha mindenki diplomás meg irodában ülő akar lenni, akkor mi lesz az országgal?
Kit fogsz hívni ha sistereg a tv, vagy füstöl az 1000 éves villanyhálózat?
Ki fogja felépíteni a házakat?
Hogy csak néhányat emlitsek. Miért vannak lenézve a kétkezi munkát végző emberek? Az úri nép sehol nem lenne nélkülük. Ha már ennyire provokatív a megfogalmazásod, hogy miért nem akarja többre vinni.
Ez elég összetett probléma
Senki életébe nem látunk bele, lehet az a 25 éves segédmunkás éppen a szüleinek segít anyagilag, mert kapott egy agyvérzést az anyja, az apja meg lehet sose volt a képben.
13: Én mindig utáltam ezeket a "többre vinni" , "letenni valamit az asztalra " dolgokat. Teljesen mindegy, ugyanolyan ember mindenki, a diplomásnak a diploma olyan, mint az érettségizettnek az érettségi: Nem nagy dolog utólag. Csak az képzeleg "kasztokat" meg hülyeségeket ,akinek nincs és így vezetné le a frusztrációit.
Másrészt diplomás tanárok keresnek 200ezret, sokan meg érettségivel ennek többszörösét. Nem végzettségen múlik semmi.
A héten volt egy olyan "beszélgetésem", ahol az buta nő azzal évelt nekem, hogy ő 8 általánossal is megkeres Németországban fél milliót.
Aha.
És mit is csinál ott? Feltehetően mosogat, vagy valami ilyesmi. Nyilván egy szót nem beszél nemetül, a munkáltató meg hülyének nézi. Azt sem hiszem, hogy az a "fél milla", - ami valóságban kb. 1200 euró lehet - biztosan megmarad neki tisztán.
És az ilyen emberek mondják, hogy nem számít a végzettség.
Mikor Svájcban voltam, és tanultam németül, már a mekiben is azt mondta a főnök, hogy nyelvtudás nélkül nem mer odavenni senkit.
Nem igaz tehát, hogy nem számít az iskolai végzettség. Normális munkahelyen kérnek iskolai végzettséget. Ami egy segédmukásnál kimerül a 8 általánosban.
"Másrészt diplomás tanárok keresnek 200ezret, sokan meg érettségivel ennek többszörösét."
Gondolom azok beszélnek valamilyen idegen nyelvet is. Érettségi + nyelvismeret már valami.
De + általános + 0 nyelvismeret, az semmi.
11!
A diplomától nem kerül magasabb kasztba ez igaz, csak a pénztől, amit a diplomával fog keresni.
na most el ne kezdjétek írni, h jó szakma és akkor 3 milla per hó meg van a burkolónak, mert annyi csak a jól menő vállalkozónak jön be, de a munkásának nem fog annyit odaadni
A burkoló, az legalább szakember, ért valamihez.
A kérdésben olyanokról van szó, akik nem értenek semmihez: utcaseprők, szalagmunkások stb.
Még valami: a kérdés NEM azokat a melósokat veszi célkeresztbe, akik értenek valamihez.
Azokról szól a kérdés, akik nem értenek semmihez, nem is akarnak fejlődni, de magas igényeik vannak.
Annyiban tévedtem viszont, hogy csak férfiakról írtam.
Szóval bővítsük csak ki a kérdést a semmihez nem értő, igénytelen nőkkel is, akik tanult, gazdag pasit akarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!