Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik diplomás férfit akarnak, legfőbb oka ennek mi?
8, az a tapasztalatom, hogy aki nem értelmiségi munkakörben dolgozik, az alkalmazkodik a környezete szintjéhez. Mind gondolkodásban, mind kommunikációs és gondolkodás terén. Épp így, a kevésbé tanult, de értelmiségi körben dolgozó emberek is, csak ők épülnek, az értelmiségi, aki más körben dolgozik pedig lecsúszik.
Minden rosszindulat nélkül. Ez a tapasztalatom.
Megtörtént!
Ismerős csajt egy társaságban piszkálták, hogy nincs pasija, és mondták neki, hogy majd bemutatják XY-nak, aki IT-s.
Mire a csaj: "A srác gazdájának mutassatok be!"
....aki a rendszergazda-gazda :)
38F incel
Akkor egy példa.
Esztergályos, cnc-forgácsoló végzettséggel rendelkezem, nem diplomával. Életem folyamán már nem egyszer előfordult velem, hogy olyan dologba keveredtem, és nem csak párkapcsolat kapcsán, hogy azt kellet bizonygatnom, hogy igen is csupán ennyi a végzetségem. Nem vagyunk egyformák, és ezt el kell fogadni.
Töltöttem már több diplomával rendelkező ismerősnek hivatalos iratot, mert nem tudott rajta eligazodni. Aki ez, és vagyoni helyzet alapján választ magának párt/partnert, ássa el magát arccal lefelé.
18 és egy gyárban melózol a többi szakmunkással? Ha igen, azt tapasztalod, hogy mind pallérozott elme, kifinomult kommunikációskészséggel és nyitott világnézettel? Csak kérdezem, mielőtt ásót ragadnék. Én is ismerek olyat, aki nem egyetemen tanult, de olyan körökben mozog, olyan vállalatoknál, magánembereknél vállal munkát magánvállalkozóként és olyan maga által válogatott munkasokkal dolgozik, hogy bizony sok értelmiségit leiskoláz. De nem is a gyártósoron kubikol a 8 altlanost végzett Gézával két csöcsös poén között és fszosat is ellőve.
A környezet meghatározó. Hiába indul valaki nagyon jó kvalitásokkal, ha idomul a bőven szintje alatti közeghez. Mert a végeredmény, megjelenésben, szóhasználat an, humorban, stílus terén, stb., bizony a 8 általánost végzett Géza lesz.
Aki nem járt egyetemre az kevesebbet érő ember.
Nem lehet velük 2 értelmes mondatot váltani. Pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!