Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból egy férfi hátrányba kerül ha önmagát degradálja?

Figyelt kérdés

Egyik kollégám és ismerős is egyben olyan mintha szándékosan degradálná magát nők szemében.

Együtt szoktunk néha társaságba járni. Ő fiatal, junior szoftverfejlesztő annál a gyárnál ahol dolgozunk.

Észrevettem hogy ha új embereknek mutatkozik be akkor "hazudik" arról mit dolgozik valójában.

Nem klasszikus értelemben hazudik, de ahogy elmondja az ugyan igaz, de őt személy szerint félreérthetően "alacsonyabb szintű" munkát végzőnek mutatja.

Tehát mikor kérdezik hogy akkor te mit dolgozol?

Nem azt mondja egyértelműen hogy junior szotverfejlesztő vagyok itt a helyi gyárban, hanem azt hogy:

"Ja itt a gyárban melózok, tudod ilyen autóösszeszerelés van itt."

És ezzel le is zárja. Na és ezzel szerintem csomó nőnél már bukta is hogy tovább ismerkedni akarjanak.

2022. dec. 10. 10:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

19

El kell szomorítsalak... A nő, akit valóban érdekelsz előbb-utóbb kérdezni fog a munkádról. Konkrétan ebben a helyzetben nem voltam, de ha valaki teljesen egyszerű, egy szóban megválaszolható kérdésekben ködösített, azt egy idő után úgy vágtam ki, mint macskát szarni, és ezzel sokan így vagyunk.

És ismétlem, nem a másik privát szférájába való belemászásról, kényes titkok kikutatásáról, a múlt bolygatásáról és nem is banális apróságok nyomonkövetéséről beszélek, de ha még azt sem mondja meg valaki, hogy KONKRÉTAN mivel foglalkozik, akkot mi a faszt vesztegessék vele az időt az emberek?

2022. dec. 10. 18:31
 22/30 anonim ***** válasza:

21.

Ha meg megmondod úgyis le lesz fikázva, kivéve ha valahol valaminek az "elitcsapatához" tartozol, ami értelemszerűen a társadalom egy szűk rétege. A többiek kapják a fikázást, "nem elég jók!"

2022. dec. 10. 18:36
 23/30 anonim ***** válasza:

22

Nem tudom, milyen körökben mozogsz, de vagy pszichopatákkal vagy körülvéve, vagy te vagy pszichopata...

2022. dec. 10. 18:38
 24/30 anonim ***** válasza:
56%
21. Aztán majd ignorál ha nem tetszik neki.
2022. dec. 10. 18:44
 25/30 anonim ***** válasza:

24

Szóval inkább együtt vagy valakivel, aki ignorálna, ha kiderülne a foglalkozásod? Nagyon mély érzésű, igényes ember lehetsz.

2022. dec. 10. 18:47
 26/30 anonim ***** válasza:
31%

25.

Vannak állások, amelyeket mindenki "ignorál", mert... csak. Nem véletlen hazudja mindenki magát ezen az oldalon IT nagymesternek, bankárnak vagy sikeres ingatlanügynöknek.

2022. dec. 10. 18:50
 27/30 anonim ***** válasza:

25. Jah hogy en lennek a felszines ..

Narcisztikus vagy? Mert kb olyan mint ha az aldozatot akarnad hibasnak ki hozni .

2022. dec. 10. 18:50
 28/30 anonim ***** válasza:

27

LOOOOL

Arra utalgatsz, hogy hazudni kell a nőknek, aztán valahogy mégis sikerül áldozatpózba vágnod magad. EZ IGEN, papa! Ehhez tehetség kell...

Amúgy meg tartom az állításomat. Ha együtt vagy egy olyan emberrel, akiről tudod, hogy az igazság birtokában dobna, akkor szánalmas, kétségbeesett féreg vagy. (Ez ugyanígy igaz nőkre is. Csak gondoltam, szólok, mielőtt benyomod a hisztit.)

2022. dec. 10. 18:55
 29/30 anonim ***** válasza:

28.

Amúgy az egyedülléttel semmi baj nincs, egyedül az, hogy a többi ember ezért is fikaparádéba kezd (különösen ezen az oldalon!), mintha ez számítana igazán.

2022. dec. 10. 18:57
 30/30 anonim ***** válasza:

Viszont ha egy biorobot vagyok a szalagon, aki hosszú ideje jól végzi a munkáját nem tudom hogy lehetne jól beszélni róla. Nagyon agyserkentő és kreatív összeszerelni naponta több százszor valamit. 🫠

Mondjuk ha mérnök lennék sem vagiznék vele.

2022. dec. 11. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!