Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból egy férfi hátrányba kerül ha önmagát degradálja?

Figyelt kérdés

Egyik kollégám és ismerős is egyben olyan mintha szándékosan degradálná magát nők szemében.

Együtt szoktunk néha társaságba járni. Ő fiatal, junior szoftverfejlesztő annál a gyárnál ahol dolgozunk.

Észrevettem hogy ha új embereknek mutatkozik be akkor "hazudik" arról mit dolgozik valójában.

Nem klasszikus értelemben hazudik, de ahogy elmondja az ugyan igaz, de őt személy szerint félreérthetően "alacsonyabb szintű" munkát végzőnek mutatja.

Tehát mikor kérdezik hogy akkor te mit dolgozol?

Nem azt mondja egyértelműen hogy junior szotverfejlesztő vagyok itt a helyi gyárban, hanem azt hogy:

"Ja itt a gyárban melózok, tudod ilyen autóösszeszerelés van itt."

És ezzel le is zárja. Na és ezzel szerintem csomó nőnél már bukta is hogy tovább ismerkedni akarjanak.

2022. dec. 10. 10:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
11%

Személy szerint irritálónak tartom az ilyen embereket.

Ha szoftverfejlesztő, akkor ne mondja, hogy gyári melós, ha mrg takarító, akkor ne jöjjön azzal, hogy higiéniai menedzser. Ennyire nehéz egyenesnek lenni? Eszem megáll...

2022. dec. 10. 12:34
 12/30 anonim ***** válasza:
42%
Baromi irritáló. Így nyíljon meg előtte a másik, így legyen vele őszinte saját magáról?
2022. dec. 10. 12:54
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

11.

Szerintem simán csak "nem éri meg" egyenesnek lenni, mert általában masszív ráfaragás a vége. A hazugságnak is, de ott legalább az esély megvan egy nullszaldóra vagy profitra - az őszinteségnek soha nincs pozitív kimenetele.

2022. dec. 10. 16:54
 14/30 anonim ***** válasza:

Igen, ismerjük, a marhaságaidat, Edricus, nem kell elismételni őket.

Amúgy meg nem azt mondtam, hogy öntse ki a szívét, mondjon el mindent magáról, ossza meg a legmélyebb titkait... De könyörgöm, nem lehet megmondani, hogy MIVEL FOGLALKOZIK? Sok ostoba...

2022. dec. 10. 17:46
 15/30 anonim ***** válasza:

14.

Nem "nem lehet", csak nem érdemes, mert sajnos már nem mindig logikus a reakció.

2022. dec. 10. 17:50
 16/30 anonim ***** válasza:

Mert miféle lOgiKuS reKcIó kell arra, hogy "könyvelő vagyok" vagy "programozó vagyok" vagy "tolmács vagyok".

Előbb-utóbb úgyis kiderül.

2022. dec. 10. 18:00
 17/30 anonim ***** válasza:
44%

16.

Mondjuk egy sima "rendben van" volna a logikus reakció, ehelyett előítéletek röppennek szinte bármilyen állás irányába, általában negatívak (a fizikai munkás hülye, az irodisták nyárspolgárok, a kamionsofőrök bunkók stb.).

2022. dec. 10. 18:11
 18/30 anonim ***** válasza:

17

Szóval megoldásképpen a valós foglalkozásod helyett mondasz egy másikat, amivel kapcsolatban ugyanúgy megvannak az előítéletek, szóval voltaképpen ugyanott tartasz. *taps-taps*

2022. dec. 10. 18:20
 19/30 anonim ***** válasza:

18.

Nem, ezt nem mondtam. Egyszerűen nem kell megmondani, ködösíteni kell, letudni egy kibúvó mondattal. Amíg nem kérsz kölcsön a másiktól, addig pont nem kellene, hogy ez legyen a "legfontosabb". Márpedig a többség szemében az, ironikus módon ezt anno már a "Kis Herceg" regényben megfogalmazta az író a regény elején, hogy rögtön a szüleid foglalkozása a legfontosabb mindenkinek. És milyen igaz! Már gyerekként is ez megy sok helyen "Bezzeg az én apám miniszterelnöki kabinet-tag!!!" (Kit érdekel?)

2022. dec. 10. 18:23
 20/30 anonim ***** válasza:
19. Sok a kisebbségi kpmplexusos és ha nem is jön be nekik a férfi akkor legalabb dicsekedhetnek vele , hogy az o parjuk x munkat vegzi . Sokan mással akarnak nagyzolni .
2022. dec. 10. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!