Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érdemes férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érdemes férfiként hazudni/letagadni olyan dolgokat, mint életkor, múltbéli kapcsolatok, szüzesség-elvesztés?

Figyelt kérdés

A nők rendszeresen hazudnak rengeteg dologban, csak fordított módon. Ők a több kapcsolatot tagadják le, az alkalmikat hagyják ki a felsorolásból, akiknek kicsi az esélye, hogy évek múltán rájuk köszön valahol mikor épp a párjukkal vannak, a megalázó, kellemetlen szituációkat ferdítik el annak megfelelően, hogy nekik legyen kellemes.

A kapcsolatok többsége egyébként sem tart sokáig, ha ezeket az információkat megtudják a nők, emiatt egyre több és több jelentéktelen kapcsolatkezdemény és alkalmi dolog jön létre, ahogy öregszem, amit amúgy is kitörölnék a múltamból.

Mindig arra vágytam, hogy hosszú, komoly, őszinteségen és hűségen alapuló kapcsolatom legyen, ahol tényleg mindenben jóban rosszban számíthatunk egymásra, nincsenek érdekek, csak tiszta szerelem. Nem taktikailag akarjuk bebiztosítani önmagunkat birtokolva, magunknak kiszolgáltatott helyzetbe téve, folyamatosan ellenőrizve a másikat, hanem megadva neki a bizalmat, a szabadságot, hiszen tudjuk, hogy viszontszeret minket és nem él vissza vele.

Ehelyett elég sokára veszítettem el a szüzességemet is, ami önmagában egy olyan adat, hogy már ettől furának tartanának, majd utána csupa olyan ellentmondásos kapcsolatom lett, hogy akikkel hosszabb ideig ismerkedtem és együtt jártunk el ide-oda, ott rengeteg ember együtt látott minket és a maximum az a csók volt részegen, majd közölte a lány, hogy ő igazából csak barátként tekint rám és utána nem sokkal meg is szakadt a kapcsolat.

Meg voltak olyanok, amikre meg mindenki, aki ismer engem azt hinné, hogy ilyen nem létezik, csak a filmekben, közben meg tényleg megtörtént, csak utána nem lett folytatása a nő eltűnt, ghostingolt, letiltott, kioffolt.

Emiatt már arra az egyszerű kérdésre sem tudnék normálisan válaszolni, hogy milyen komoly kapcsolataim voltak, mert akivel eljutottam a szexuális aktusig az egy két hetes kapcsolatot leszámítva (ami szintén nagyon rövid idő) egyik sem volt komolynak mondható és ő lépett le.

Akivel pedig közös múltunk van, ami egy komoly kapcsolatban óhatatlanul szóba kerül, kirándulások, nyaralás, közös poénok, szállóigék, munkahelyi sztorik, azok közül egy volt, akinél a maximum a csók volt.

Az életkorom meg megint olyan, hogy ránézésre letagadhatnék 5-10 évet, de emiatt és a késői szüzességelvesztés miatt élettapasztalatilag és személyiségileg is egyetemista lelkületű embernek érzem magam, aki hiába volt komolyabb a koránál már tizenévesen, ha akkor is a huszonévesekkel érezte jól magát meg most is öregnek érzi a saját korosztályát.

Elég hosszúra sikerült, de remélem lesz azért, aki elolvassa, hiszen így teljes az eddigi életem vázlata.

2022. dec. 8. 14:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
93%

"És támogatom a teljes átvilágítást a randin vagy még az előtt én benne lennék egy olyanba is, mint Észak-Koreában, hogy mindenkinek dokumentálva lenne a múltjának minden apró részlete.

Én csak jól jönnék ki a dologból,"

Akkor egy facebookot dobj már ki ide, hogy tudjunk egy arcot + nevet is véleményed mellé rakni. :D

2022. dec. 9. 10:54
 32/36 anonim ***** válasza:
90%
31. Xddd lakcím , adóazonosító . Xdd
2022. dec. 9. 10:58
 33/36 anonim ***** válasza:
54%

"Talán ha ti nők is úgy állnátok a a férfiakhoz, hogy ha tetszik, akkor nem számít hány éves, akkor kevesebb ilyenre lenne késztetés."

Képzeld! Nekem volt már 4 és 8 évvel idősebb nővel is kapcsolatom. Egyikünket érdekelte a korkülönbség. (És persze volt fiatalabbakkal is.)

"nem csak a rendőrség látna bele a priuszba, hanem a leendő, naiv randipartnerek is. Aki pedig ezek után is őt választja, az magára vessen."

Volt olyan netes randim, ahol a lány félreértett egy poént és azt hitte, voltam börtönben. Kicsit sem zavart, eljött. Az egyik kedvenc randi-storym. Ettől fosztana meg a teljes átvilágítás.

2022. dec. 9. 11:33
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

27-es vagyok:

Igen, én elismerem, hogy ismerkedni szívás, ha nincsenek jó adottságaid. Én régen incel voltam. Viszont a korán megöregedett külsőm nem a munkahelyi stressz, hanem az incelséggel járó lelki sérülések és a depresszió miatt alakultak ki szerintem. 21-22 évesen még egész kölyökképem volt. Most meg ráncok vannak a szemem alatt, megjelentek az ősz hajszálak, híztam vagy 25 kilót, és az egész képemen látszik az a "lelkileg már voltam halott" lenyomat.

Ha megint egyedül maradnék, hát én nem is tudom, hogyan kezdenék bele a csajozásba. Én abszolút elhiszem, hogy az elmúlt években a helyzet csak nehezebb lett, és teljesen megértem, ha valakinek ez a téma súlyosan problémás.

2022. dec. 9. 15:06
 35/36 anonim ***** válasza:
93%
Az emberek tényleg kifaggatják a másikat, az összes múltbeli kapcsolatáról, legyen az futó vagy komoly? Mert velem még nem történt meg, bár én se faggattam senkit erről.
2022. dec. 9. 19:45
 36/36 anonim ***** válasza:
93%

Sose kérdeztem férfitól olyat, hogy hány nője volt és melyikkel mikor szexelt. Mondjuk alapból olyanok jönnek be, akikből azt nézem ki, hogy csak komoly kapcsolatai voltak, abból meg nyilván nem fér bele 20 az életébe.

Az életkorról hazudozás viszont gáz.

2022. dec. 9. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!