Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti miért nem tudtok elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miért nem tudtok elkezdeni egy kapcsolatot vagy akár az udvarlás részét?

Figyelt kérdés
Én azért, mert nincs önbizalmam, jóképű sem vagyok és egy kis sz@rnak gondolom magamat. Lassan már próbálkozni sem fogok, mert úgyis tudom, hogy mi lesz a vége. Kapcsolatom volt már, de az eléggé rövid volt. A szüzességem pedig annyira megvan, amennyire csak lehet. 21/f

2017. aug. 23. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem tartom magam rondának, önbizalmam is van, de nekem se jött pssze semmi. Egyszerűn nem jutok olyan helyzetekbe, ahol új emberekkel ismerkedjek. Amikor ritka alkalom van, akkor meg mindig közel kerülök hozzá, de aztán mégse jön pssze. Én hoszek benne , hohy idő kérdése. Lehet, hogy lesz az az idő 10 év is, de sikerülno fog, addigis próbálkozok. 21F
2017. aug. 23. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
egyedül nehéz :D pedig nyitott vagyok bárki felé, majd olyannal lesz az ismerkedés aki nem a hóhért látja bennem hanem a férfit
2017. aug. 24. 05:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs túl sok önbizalmam, három napot töltök Magyarországon havonta, nem járok el sehova, nincsenek barátaim. Kb ezek miatt nincs és nem is volt soha senkim. Pedig nem nézek ki rosszul, nagyon sok dologról lehet velem beszélgetni, mindenre nyitott vagyok, van mumkám, vannak céljaim. Csak hogy pozitívumot is írjak. De mégsem találkoztam még senkivel sem aki így elfogadott volna. Most meg már úgy vagyok ezzel, hogy jól vagyok így is. Ha megismerek valakit, annak örülök, ha nem, akkor megpróbálom jól érezni magam egyedül is, de nem keresem görcsösen a párom.
2017. aug. 24. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok kommunikálni(rosszul kommunikálok) az emberekkel,eléggé zárkózott vagyok és bizalmatlan,gyerekkori dolgoknak köszönhetően.
2017. aug. 24. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!