Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy olyan könnyű kapcsolatot kialakítani egy nővel és elveszíteni a szüzességet?
Mert az. Ha van egy kis vér a pucádban, egy-két héten belül kapcsolatban lehetsz, ha van egy-két tízes a zsebedben, 2 órán belül nem vagy szűz.
32/f
1: Én nő vagyok és 25 évembe telt, mire találtam egy olyan férfit, akivel csókolózni tudtam, mert az összes korábbi nem viszonozta a testi vonzalmamat.
Azóta is összesen 4-5 ilyen férfit találtam +25 év alatt.
Nem olyan gyakori az!
Kapcsolat is könnyű, míg elkezditek. Fenntartani nehezebb.
32/f
Azok gondolják csak ezt, akiket nem is érdekel a téma, csak minden előzetes ismeret nélkül elkönyvelték, hogy könnyű. Könnyű akkor, ha adott pár dolog. Ha ezek nincsenek meg, akkor nehéz.
Ismerek olyanokat, akik nagy csajozók és olyanokat is, akik teljesen átlagosak, mégsem jön össze a dolog. Egyikük sem mondja azt, hogy mindenkinek könnyű.
Én középen vagyok nagyjából. Bármikor betudok fűzni lányokat, mert ráéreztem már, hogy milyen szöveg és viselkedés nyerő. Ettől függetlenül megértem, ha valakinek nem megy. Jelenleg a lányok igényei eléggé elszálltak. Javíts magadon, aztán menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!