Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy olyan könnyű kapcsolatot kialakítani egy nővel és elveszíteni a szüzességet?
#10: Emberfüggő. Nincs fix szöveg, hanem inkább típusok vannak.
Milyen az a pasi, aki bejön? Te milyen vagy?
Fiú: Polihisztor, hosszú hajú, nagyon okos, művelt, kicsit zizzent, mélyen érző, rocker, nem magas, nem testes, szabadúszó, nem szervilis, nincs tartósan állásban, nem konformista.
Én: ugyanez.
... + spirituális világnézet, hívő, érezhetően előző életes emlékek, magas spiri szint.
Sokszínűség.
Mindkettőnkre.
+ becsületes, igaz ember. Egészséges erkölcsű, felvállalja a konfrontációt a gazemberekkel szemben akkor is, ha ez számára rövid távon súlyos veszteséggel jár, ellentmond, amikor aljassággal találkozik és másokat is megvéd tőle.
Eddig minden rám is igaz, amit írtam.
#17, Nálam kapásból ki lennél lőve a spirituális baromság miatt.
Tudod aki polihisztor meg művelt, nagyon okos annál négyzetesen csökken az ezo-spiri-karma agymenés, intelligencia függvényében.
18: Csak olyanok érdekelnek, akiket leírtam. Ha te nem tartozol közéjük, nincs dolgot azzal, hogy én milyen vagyok és bejönnék-e neked, mert eleve nem osztottam neked lapot.
(Az azért durva lenne, ha te magad hívő, spirituális világnézetű lennél és azért nem jön be valaki, mert a tieddel egyező a világképe.)
Csak azt mondom, kedvesem... hogy ilyet nem találsz, mert kizáró kapcsolatban van az intelligencia és spirituális f..szság :D
A listád alapján én leszbikus lennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!