Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem hajlandóak elismerni h ennek az elvárása egy férfitől aranyásasnak számít?

Figyelt kérdés

Nagyon jó fizetés(minimum nettó 600) saját auto(8 millios) es sajat lakas?

Miert mondgatjak h ez alap? amikor az atlag embereknek a bruttó fizetese szokott 500e korul lenni

[link]

Miert hiszik azt h egy autot meg egy lakast 30 eves kor ellot elerni nem olyan nagy kunszt?

2022. dec. 7. 20:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
58%
Hiába moslékos vödör egy csaj, annyira ki vannak tolva az ingerküszöbök, hogy neki SEM elég az átlagos. Minden azt sugallja, hogy miért elégednél meg valamivel ha van jobb? De ugyanez van a másik oldalt is nyugi. Miért ne próbálkoznál be egy fullosabbnál és kúrnád le? Elköteleződni valaki mellett hosszú évekre? Ááááhhhhhhh a kérdés is sértő…
2022. dec. 8. 13:24
 32/38 anonim ***** válasza:
15%

#31: "Hiába moslékos vödör egy csaj, annyira ki vannak tolva az ingerküszöbök, hogy neki SEM elég az átlagos. Minden azt sugallja, hogy miért elégednél meg valamivel ha van jobb?"

Jól ki lett ez találva. Vegyük az alapvető biológiai ösztönöket, késztetéseket és állítsuk a fogyasztói társadalom szolgálatába. És alkotunk egy önműködő, önmagát generációról-generációra újratermelő GDP termelő gépezetet, ami jelenleg épp emészti fel a Föld erőforrásait.

"De ugyanez van a másik oldalt is nyugi. Miért ne próbálkoznál be egy fullosabbnál és kúrnád le? Elköteleződni valaki mellett hosszú évekre? Ááááhhhhhhh a kérdés is sértő…"

Amennyiben felvázolsz nekem egy olyan GARANCIÁT, ami nem sérti a nő szabadságjogát (mint az arab államokban), ugyanakkor biztosítja a férfit (aki szintén öregszik és nem szépül), hogy nem fogják őt megcsalni és/vagy elhagyni, amennyiben ő elköteleződik egyetlen nő mellett, elismerem, hogy igazad van és egyenlőségjelet lehet tenni a kettő közé.

De amíg szexuálisan a 70-80 éves nőre is van akkora igény, hogy még fizetnek is egyesek értük, de ingyen mindenképp talál bármelyik szexpartnert (azaz a megcsalásnak épp annyira nem lenne értelme a férfi részéről, hiszen a nő többszörösen visszaadhatná neki, mint a fizikai erőszaknak a nő részéről a nála jó esetben erősebb férfi ellen).

És mivel egyik fél sem fiatalodik, ugyanakkor egy férfinél elvárják az egzisztenciát is a korral, egy 40-es nőnek könnyebb újrakezdeni, mint egy 40-es férfinek. Vagy egy 50-es nőnek, mint egy 50-es férfinek. Még akkor is, ha ő nem így látja, mert a saját 20 éves önmagához hasonlítja magát. Most viszont a kettőt hasonlítjuk egymáshoz. A mai világban a fejlett országokban a válásból, szaktításból mindig a nő jön ki jobban, neki van több esélye, lehetősége, mozgástere.

Ha hagyta magát anyagilag behúzni egy alfa által, akkor azt ne fogja arra, hogy mert ő nő, mert annak a neméhez semmi köze nincs, ha valaki balek és pl. egy családi örökséget a férfi nevére írt vagy egy modern jogállamban hagyja magát megzsarolni, hogy majd a csúnya alvilági rosszfiú ellátja a baját. Meg kimegy beszélgetni azzal, aki ült már sitten meg többször megverte és még csókolózik is vele és csak aztán szakít, hogy azt feldühítse és kitépje a szemét. Mintha az éhes oroszlán ketrecébe bemegyek megvakargatni a hasát.

Általánosságban és átlagban a nő jön ki jobban két ember kapcsolatából.

Az a probléma, hogy míg a férfi hiába érez késztetést arra, hogy más nőkkel is dugjon a párja mellett, ha ezt fizikailag nem tudja kivitelezni és megmarad ábránd szintjén, amikor a nő esetében ez pontosan azért kivitelezhető bármikor egyszerűen, mert a legtöbb nő nem akar csak simán kalandot, emiatt hatalmas igény van azokra, akik elköteleződés nélkül akarnak szexelni.

Ugyanakkor a párkapcsolatban élő nők a legjobb prédák a csillagot lehazudó szerencsevadászoknak, mert a nő nem fog tapadni, a szexet megkapja tőle és ő többet nem akar, csak el kell hitetnie a nővel azt, hogy több is lehetne kettőjük között. A nő pedig nem fog panaszkodni a párjának, hogy "Képzeld, megcsaltalak megint egy új kollégámmal, akivel össze is jöttem volna és elhagytalak volna miatta, csak hát de jó, hogy nem tettem meg, mert felültetett és valójában esze ágában sem volt velem összejönni, csak a puncimat akarta. Pedig olyan szépen udvarolt hetekig, hónapokig."

Ez itt a probléma. A mai világban semmi nem állja útját annak, hogy a nőt ne vadásszák le más férfiak, kizárólag maga a nő dönt 100%-ban arról, hogy a phaszerdőben mikor bukik rá valamelyikre a sok közül, amit különlegesnek érez vagy épp akkori érzelmi állapotában jól esik neki a megszokott helyett.

Eközben a férfiak nagyon kis része igazán népszerű a nők körében, de ez sem úgy működik, mint egy bármilyen ÁTLAGOS nő esetén, hogy bármikor talál magának szexpartnert, hanem úgy, hogy nem kell fizetnie érte, hanem azért havonta vagy a jobbak hetente össze tud hozni egy-egy kalandot vagy sűrű életet él és sok embert ismer és mindig akad 2-3, akik közül egy általában ráér.

Ha pedig ott van a nyakán a párja, akkor még kisebb esélye van kalandozni, hiszen egy buliban felszedett nő sem úgy működik, hogy "Figyelj, párom van és féltékeny és igazából én inkább hozzád mennék fel, ahol megduglak és még éjjel lelépnék, mert reggel már hívni fogja a haveromat akinél hivatalosan alszom és gyanakodni fog." míg ugyanezt a mondatot ha egy férfinek mondja egy nő, akkor a férfi örömmel megdugja őt magánál, ha lovag, akkor még taxira is ad neki pénzt.

Tehát messze nem hasonlítható, még csak megközelítőleg sem a két nem szexuális hatalma egymáshoz.

2022. dec. 8. 15:25
 33/38 anonim ***** válasza:
85%
Wow #32 sokkal kevesebb szóban is leírhattad volna, hogy nem voltál még valódi kapcsolatban.
2022. dec. 8. 15:53
 34/38 anonim ***** válasza:
16%

Mert akkor csúnya-rossz kislánynak látszana. :D Ezért jobb letagadni, mint minden negatív dolgot az életben. Igen, ez magas elvárás, kényelmet akar, hogy eltartsák, stb.

És? :) Hol a kérdés?

A 12 centis pénisz nem kicsi, a 10 éves autó nem régi, a magas kereset, meg alap... :D Ilyen a világ...

2022. dec. 9. 10:44
 35/38 anonim ***** válasza:
72%

34

Vagy csak nem akar lejjebb adni az életszinvonalbol a nő, mit SAJÁT MAGÁNAK teremtett meg

2022. dec. 9. 10:59
 36/38 anonim ***** válasza:
14%

#35: Igen, Borsodból vagy Szabolcsból családi háttér nélkül, ösztöndíjjal elvégezve az egyetemet és mellette diákmunkázva, kapcsolati tőke nélkül karriert építve, saját megtakarításból, 0 örökséggel gyűjtögetve, befektetve.

Oh wait... A legtöbb ilyennél kiderül, hogy azért volt ám ott családi háttér, segítség, kapcsolati tőke, pénzes és/vagy befolyásos ex, esetleg "sötét múlt" vagy csak simán örökség...

Semmi baj nincs a TISZTESSÉGES versennyel. Még afelett is szemet hunyok, csak jó pofát nem vágok hozzá, mikor valaki robogóval nyeri meg a futóversenyt. De mikor ő köpköd rám meg ő szólogat be nekem, akkor engedtessék már meg, hogy ne hagyjam szó nélkül.

Meg ne érezzek ezek után minimális emberséget sem iránta akkor sem, ha utána előadja nekem, hogy de amúgy ő túlsúlyos meg beteg és ő erről nem tehet, hogy van neki ez a robogója és a játékbírók engedték neki, hogy azzal hajtson be a futópályára és nekem amúgy is izmosabb a lábam, mert pasi vagyok, fussak csak gyalog, úgy van az a jól.

Ezekkel van itt a probléma, az ilyenektől nyílik ki a bicska.

2022. dec. 9. 21:19
 37/38 anonim ***** válasza:
65%

#36 jól van agresszív kismalac, nyugi. Most nehogy az legyen a baj, hogy aki segítséget kap, mert mondjuk a szülei tudták támogatni egyetem alatt, esetleg a lakásvásárlásban, stb vagy öröksége volt, vagy valami, és ezzel él. Te is ugyanúgy elfogadnád ezeket, ha adottak lennének. Én is ilyen szerencsés vagyok, és nem szégyellem, vagy nem érzem rosszul magam amiatt, hogy "nem haltam éhen terített asztalnál". Most nem lenne hülye az ember, ha ilyen óriási segítséget elutasít, hogy jajj nehogy rosszul essen annak, akinek nem adatik ez meg? Ne már.

Viszont ige, minek mennék egyszobás panel albiba nyomorogni, ha nekem ott van a saját ingatlan? Nem azzal van a baj, ha ennyire futja, hanem hogy vissza is húzna, vagy még frusztrált is lenne, mint pl te, aki folyton érzékeltetné, hogy persze, jó ez, jó, de nem "érdemlem meg", mert nem döglöttem bele a munkába érte. Kinek kell az ilyen mérgező ember?

Nem az a baj, ha keveset keres, vagy lakótárssal él, vagy ilyesmi, hanem ha szúrja a szemét, ha a másik nem.

Másrészt mi a "tisztességes verseny"? Ez az élet. Az pedig minden, csak nem tisztességes, vagy igazságos. Ige, vannak szerencsésebb emberek. Mindig is így volt. Nálam is vannak szerencsésebbek, akiknek soha nem kell majd egy napot sem dolgozniuk, csak egyik nyaralójukból kell utazgatniuk a másikba. De én is sokkal szerencsésebbnek számítok, mint aki a döngölt padlós parasztházból jött. Most hintsek hamut a fejemre, hogy ez van? Nem az én hibám, és ettől nem fogom elutasítani azt a segítséget, amit mondjuk a szüleim nyújtanak.

Ki köpköd rád, és szólogat be? Szerintem ez a ritkább, max néhány olyan elszállt ember van, aki nincs tisztában, hogy nem mindenki ezüstkanállal a szájában születik. De ez intelligencia kérdése és nem anyagi helyzet, vagy szerencse kérdése.

"Meg ne érezzek ezek után minimális emberséget sem iránta akkor sem, ha utána előadja nekem, hogy de amúgy ő túlsúlyos meg beteg és ő erről nem tehet, hogy van neki ez a robogója és a játékbírók engedték neki, hogy azzal hajtson be a futópályára és nekem amúgy is izmosabb a lábam, mert pasi vagyok, fussak csak gyalog, úgy van az a jól."

Mi van? XD Akkor lenne helyes az analógiád, ha elvárás lenne, hogy mindenki ugyanonnan indul, ahogy a futóversenyben. De az élet nem futóverseny, valaki már a célvonal után születik. Ez van, senki nem mondta, hogy az élet igazságos. Ez az élet legnagyobb hazugsága. Amint ezt elfogadja az ember, máris nem fog haragudni a világra, és az emberekre annyira. Mert azzal mit oldana meg amúgyis?

2022. dec. 9. 21:39
 38/38 anonim ***** válasza:
28%

36

Jól, értem? Szerinted az TISZTESSÉGTELEN, hogy valakinek a szülei anyagi és/vagy szellemi segítséget nyújtottak? Jesszus...

2022. dec. 9. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!