Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem hajlandóak elismerni h ennek az elvárása egy férfitől aranyásasnak számít?

Figyelt kérdés

Nagyon jó fizetés(minimum nettó 600) saját auto(8 millios) es sajat lakas?

Miert mondgatjak h ez alap? amikor az atlag embereknek a bruttó fizetese szokott 500e korul lenni

[link]

Miert hiszik azt h egy autot meg egy lakast 30 eves kor ellot elerni nem olyan nagy kunszt?

2022. dec. 7. 20:17
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
28%
Miért fixálódtál így rá pont a havi 600as fizetésre? Kajak mindig pont ugyanezt az összeget írod.
2022. dec. 7. 21:55
 22/38 anonim ***** válasza:
53%
A ferfiak 60% nem keres többet 300 nettónál Magyarországon de a nők szerint alap a 100 milliós kertes ház meg a milliós fizetés.
2022. dec. 7. 22:23
 23/38 anonim ***** válasza:
70%

29 éves nő vagyok, saját, hitelmentes (nem örökölt) ingatlannal, netto 800e ft-s fizetéssel, de vezetni nem szeretek, szóval Taxi vagy tömegközlekedés.

Mégis szingli vagyok, vagy élősködni akarnak rajtam a férfiak, vagy frusztrálja őket a fizetéskülönbség.

2022. dec. 7. 22:49
 24/38 anonim ***** válasza:
71%
És van aki hiába keres 500-at 30 évesen, leszrja kinek milyen igénye lenne és elkölti a hobbijára és boldogan éli életét egyedül. 😏
2022. dec. 8. 00:12
 25/38 anonim ***** válasza:
68%

Azért látjuk így, mert azok a nők maradtak csak szinglik, akiknek ilyen igényeik vannak, akár azért, mert el akarják adni a külsejüket, akár azért, mert ők maguk is magasabb társadalmi osztályba tartoznak.

Az átlagos és átlagos igényekkel rendelkező nők hamar elkelnek és sokáig boldog párkapcsolatban maradnak, így ritkán és olyankor is viszonylag keveset vannak a társkeresési piacon.

2022. dec. 8. 02:49
 26/38 anonim ***** válasza:
7%

25

Elvártam ezeket, és 6 éve férjnél vagyok, 29 éves vagyok🤷‍♀️

Audit/bmw.t egyébkét nem, csak bármilyen autót!

2022. dec. 8. 06:06
 27/38 anonim ***** válasza:
56%

A FÉRFIAK miért nem hajlandóak elismerni h ennek az elvárása egy férfitől FELSZÍNESSÉGNEK számít?

Nagyon jó ALAK (minimum HOMOKÓRA ALAK) KACSASZÁJ (FULLOS) es MAX 52KG

Miert mondgatjak h ez alap? amikor az atlag embereknek a SÚLYA (NŐKNÉL) ELHÍZOTT KATEGÓRIA.

[link]

Miert hiszik azt h egy RUBINT RÉKA TEST meg egy MŰMELLET 30 eves kor ellot elerni nem olyan nagy kunszt?

2022. dec. 8. 06:37
 28/38 anonim ***** válasza:
22%
Sajnálom azt aki még mindig használ közösségi médiát. Meg a többi szennyet 🫤
2022. dec. 8. 06:40
 29/38 anonim ***** válasza:
57%
Csak akkor számít annak ha a nő kb. semmivel nem rendelkezik és csak a testét tudja adni. Amúgy meg mindenki azt vár el amit akar csak nem biztos, hogy összejön.
2022. dec. 8. 08:57
 30/38 anonim ***** válasza:
55%
Amilyen elvárásai vannak egy pasinak a nő kinézetét illetően, ahhoz teljesen reális, hogy jó fizetés kell. Ha a nő alapból ilyen szinten van, miért adná lejjebb? Ha meg a társai azok, akik finanszírozzák az életvitelét, akkor meg szintén. Olyan hölgyeknél kell próbálkozni, akik a saját szinteden vannak, és nem kell jobbat elvárni, mint amit nyújtani tudsz...Barbihoz Ken való, Quasimodohoz meg a kecske!
2022. dec. 8. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!