Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet olyan intelligens,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan intelligens, igényes férfiakkal ismerkedni, akiknek kevésbé számít a külső?

Figyelt kérdés

Akik a belső értékekhez vonzódnak első sorban és esetleg el tudnának fogadni, tudnának szeretni egy objektíve csúnyának számító nőt is?

Reménykedem, hogy létezik ilyen férfi.

2022. nov. 24. 14:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem jetinek nezel ki akkor talan.
2022. nov. 24. 14:52
 2/13 Mathus ***** válasza:
100%
megjött a csúnyanő. azt hittem meguntad ezt a kérdést újra-meg-újra feltenni.
2022. nov. 24. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Troll kérdés vagy egy elhízott kacsa akar jó pasit? Vagy neki se fontos a férfi külseje?
2022. nov. 24. 15:01
 4/13 A kérdező kommentje:
#2, hát látod, azóta se találtam :(
2022. nov. 24. 15:02
 5/13 A kérdező kommentje:
#3, nem fontos a külső egyáltalán, csak az ápoltság, illetve extrém mertékü túlsúlya ne legyen.
2022. nov. 24. 15:03
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Senki se a belső értékekhez vonzódik elsőre. Ha kellemetlen rád nézni, akkor a belső értékek érdektelenek maradnak, mivel el se jutsz odáig, hogy a belső értékekkel akarjon foglalkozni az illető. Hogyha pedig megfordítod a folyamatot és egy ideig láthatatlanként ismerkedsz, aztán elvárod, hogy a csúnya külsődet helyezze a háttérbe, mert hiszen te olyan szuper személyiséggel rendelkezel, hát ez is felejtős lesz. A csúnyák is szépre vágynak, de ha nem találnak szépet, akkor megelégszenek egy hozzájuk hasonló külsejűvel.
2022. nov. 24. 15:06
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Küldj egy képet kérdező. Én nem a külső alapján keresek partnert. De azért aki láthatóan taszít az kizáró ok. Több nővel kapcsolatban tapasztaltam hogy ők maguk rondának tartottàk magukat… pedig átlagosak voltak és nem rondák.
2022. nov. 24. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Sehol. Még az unintelligens, igénytelen férfiaknak is nagyon számít a külső, csak másképp. Attól, hogy te esetleg tanult/értelmes vagy és adsz magadra, ugyanúgy taszító maradsz, ha ronda vagy. Tapasztalat.
2022. nov. 24. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Sehol! Esélytelen! Az intelligens, es az unintelkigens pasiknak is csak a szép nők kellenek
2022. nov. 24. 16:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem bárhol.

Mondjuk nem mindegy hány éves vagy, és hány éves férfit keresel. Huszonévesek körében szinte csak a külső számít.

2022. nov. 24. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!