Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem hajlandóak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem hajlandóak elismerni h ennek az elvárása egy férfitől aranyásasnak számít?

Figyelt kérdés

Nagyon jó fizetés(minimum nettó 600) saját auto(8 millios) es sajat lakas?

Miert mondgatjak h ez alap? amikor az atlag embereknek a bruttó fizetese szokott 500e korul lenni

[link]

Miert hiszik azt h egy autot meg egy lakast 30 eves kor ellot elerni nem olyan nagy kunszt?

2022. dec. 7. 20:17
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom milyen körökben mozogsz, de normális nők nem várják el. Többek közt én sem. Van pàrom ( férfi), nincs sem autója sem saját lakása. Soha nem is volt. Autóm nekem sincs. Saját hitelmentes ház viszont igen. Annak idején a párom költözött hozzám 1 év kapcsolat után.
2022. dec. 7. 20:35
 12/38 anonim ***** válasza:
22%

Bármelyik jobbképsségü férfi (lsd 10es) képes rá és hozza ezr a szintet.

Ezt én nőként is elvárom saajátmagamtól

2022. dec. 7. 20:37
 13/38 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is van lakásom, kocsim és 500 felett van a nettóm+juttatások. Most akkor a férfiak, akik próbálkoznak nálam aranyásók?
2022. dec. 7. 20:37
 14/38 anonim ***** válasza:
73%

1. A nők többsége baromira nem várja el.

2. Aki meg maga is gazdag, az miért ne várhatná el a párjától ugyanezt? Az miért aranyásás?

2022. dec. 7. 20:47
 15/38 A kérdező kommentje:
Jaa persze itt en is ossze hazudhatnam h milyen fasza a fizetesem meg h van 10 audim es 10 Bmwm.
2022. dec. 7. 20:48
 16/38 A kérdező kommentje:
Ess 13. Azert tartom kamunak azt amit leírtal mert ha itt szóba kerül a nők anyagi igénye akkor kb 10ből 9 lány ezt írja ami nem lehet ha az átlag fizu az országban nettó 340e kb.
2022. dec. 7. 20:50
 17/38 Sunshinedoll ***** válasza:
60%

Mert egy felnőtt emberről van szó, akinek van munkája, van saját élete, és tök jogosan várja el ugyanezt a jövendőbeli párjától.

Mitől lesz nekem több, ha a pasinak van lakása? Attól nekem lesz? Nem. Attól én kapok valami drága cuccot? Nem. Attól nekem majd lesz menő karrierem? Nem :D

Egyszerűen csak nem akarunk olyan pasival lenni, akinek az anyjától/lakótársától kell megkérdeznie, hazamehetek-e vele.

Ne csináljunk már úgy, hogy egy 30/35+ éves embertől elvárni h legyen autója meg stabil munkája, amiből mondjuk olyan kényelmesen megél hogy nem stresszel az életszínvonalán meg lakása van, ahol a háztartást egyedül vezeti.

Bmeg, ezeket én is megteremtettem magamnak még 29 évesen is, nemhogy 30+évesen.

Meg ne csináljunk már úgy, minth aa férfiak nem akarnák ugyanezt maguknak. Egx férfi szerinted nem szeretne lakást, autót, pénzt? TE ha nő lennél nem olyan pasit akarnál, akinek ezek megvannak? Hagyjukmár

2022. dec. 7. 21:14
 18/38 anonim ***** válasza:
79%

Az itteni válaszokat ne vedd komolyan. Van, aki már csak etetésből is beírja, hogy alap, mert unalmasak azok a szerencsétlenek, akik naponta a pénzről tesznek ki kérdéseket.

#3: Mondjuk, te is minden nap NYÍGSZ az oldalon... :D

2022. dec. 7. 21:20
 19/38 anonim ***** válasza:
31%

Egyik kis barátom 23 éves, 600as bruttóval egyetem mellett. Szerinted mennyit fog kapni, ha végzett?

Én ettől függetlenül nem várok el ilyesmit. Legyen 300-400 között a fizetése, éljen külön, tartsa el magát egy normális szinten, legyen félretett pénze valamennyi és legyen jogsija. Az autó nem feltétel, amennyiben a tömegközlekedés kielégítő. Ez ahol lakom meg van. Ha van autója, akkor még jobb, de bőven jó bármi, ami nem teljesen lerúgott és megbízható.

Aki 30 körül ezt nem képes összehozni, az így járt.

2022. dec. 7. 21:22
 20/38 anonim ***** válasza:
75%
#19: 30 vagyok, 290-es nettóval, szóval máris kiestem. :/
2022. dec. 7. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!