Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ez a sok mamahoteles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ez a sok mamahoteles pasi 35-37 évesen is?

Figyelt kérdés

Elkeserítö. Ebben a korosztàlyban ismerkednék nem full gazdagsàgot vàrok el de legyen önàllò egy pl 35 éves férfi.

Vagy én gondolom rosszul?

2022. nov. 30. 18:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Igazat adok mind a két félnek, de azt azért érdemes letisztázni, hogy ha valaki még a szüleivel él, az még nem azt jelenti, hogy nem tud önálló lenni. Ez egy olyan helyzet, amit sokan kihasználnak, mert anyagilag jobban megéri az illetőnek és ez szerintem érthető is. Azt viszont nem tudnám megérteni őszintén, ha valaki ez miatt nem ad a másiknak esélyt, ha esetleg minden más passzolna elsőre, hiszen mindenkinek van valamilyen gyenge pontja, ami miatt az egyiknek alkalmazkodnia kell a másikhoz. Ebben szerintem senki nem kivétel. Úgy, ahogy azt se tudnám megérteni, ha mondjuk egy ilyen férfi semmiféle változást és fejlődést nem hajlandó mutatnia párjának ez ügyben, miután már együtt vannak egy ideje.
2022. dec. 1. 16:13
 32/32 anonim ***** válasza:

"Ez egy olyan helyzet, amit sokan kihasználnak, mert anyagilag jobban megéri az illetőnek és ez szerintem érthető is."

Igen, ez így van. Főleg most hogy a kenyér ára is az egekbe szökik. Nem mindenki tud 30 éves korára egy házra összekaparni. Különböző élethelyzetek és sorsok vannak. Újra felkapják a hitelt, pedig a gazdasági elemzők, normálisabb (ex) bankigazgatók is mondják, hogy a legnagyobb kiszúrás magunkkal. Az ajándékokra is hitelt vesznek fel, pedig a legnagyobb pénzügyi és hitelválság előtt vagyunk 2 perccel. Amikor a fűtés is probléma elvileg és azt tanácsolják, hogy leheljük be közösen a helyiséget, meg nyomorogjunk öten egy szobában mert így éri meg. Látjuk hogy hátra megyünk, nem előre. Ha így folytatjuk megint generációk lesznek összezárva mint keleten vagy a szocializmusban. Aki megteheti, az is csak azért nézi le a nálánál rosszabb helyzetűt, mert még van pénze a bankban. Áramlik a pénz a gazdaságban, de ez ki fog ürülni. Bedől az ipar, bedől a bank, aztán lehet mamahotelezni, incelezni, meg csóringerezni. Együtt fogjuk kotorni a kukát, mindenki egyenlő lesz.

2022. dec. 2. 16:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!