Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb egy 65-70 kilós fiú testalkat mint egy 80-100 kilós férfias?
Figyelt kérdés
Nem csak a tini lányok körében tapasztalom, de egy 30-40 éves nőknek is ez a nagyon vékony maximum 70 kg-os pasik a vonzóak. Nem azt mondom hogy a 120 kg-os Pista bácsi faxára kellene ugraniuk, de már az izmos férfi test se kell nekik, az átlagos kicsit pocakos meg főleg nem.2022. nov. 29. 08:34
1/35 anonim válasza:
Nektek is a lányos testalkat tetszik, nem az asszonyos.
2/35 anonim válasza:
Nekem pl. pont a 80-100 jön be inkább. Nem jobb, csak egyéni preferencia.
3/35 anonim válasza:
Nekem is 80-100-kicsit feljebb is lehet. Nem szeretem a csontos pasikat, én sem vagyok vékony nő. Mindenkinek más az ideálja ebben is
4/35 anonim válasza:
Nekem aztán tökmindegy hány kiló az egészséges tartományon belül, lényeg, hogy tetsszen.
5/35 anonim válasza:
Ez attól függ hány cm vagy én a 185 cm-el 65 kg-an elég sovány lennék de azt mondom 80 al pont jó vagyok.
6/35 anonim válasza:
Az összkép számít. Nem mindegy ugye, milyen magasság, de az se, mennyi belőle az izom. Szerintem nőknél (írom nőként) is van, aki olyan husis, de formás, összeszedett és nagyon jól tud kinézni. És van, aki ugyanannyi kilóra, de kelttészta és csak a ruha fogja össze. Férfiaknál is az a vonzó, ha jó kiállása van, széles a válla, egyenes a háta, ha ehhez van egy kis pocak, nekem még simán bejön. De ugyanígy persze a nyurga atléta típus is. De ha az "a számítógéptől átülök a kanapéra, bal kezemnél összegyűlik pár pohár... és ma sem sütött rám a nap", na akkor az nem vonzó, mindegy, mennyi kilóra.
7/35 anonim válasza:
5, pontosan. Volt párom 168 cm 82 kilóval túlsúlyos volt, 100 kilóval pedig kifejezetten kövér lett volna. Ahogy az se mindegy, mennyi az izom. Volt súlylökő, kondis ismerősöm, aki 130 kiló tiszta izom volt a maga 190 cm koruli6 magasságához. Egy átlag embernek ez már bizony erős túlsúly lenne, neki meg alig volt zsír a testén.
A kiló önmagában nem érdekel, legyen egy átlagos, enyhén izmos alkata. Se a gyúrós, se a nagyon csontos alkat nem jön be, de a pocak se vonzó. Aztán, mindből láttam már kivételt is.
A vonzalom annyira sokrétű, hogy lehetetlen csak a kilókban megfogalmazni.
8/35 anonim válasza:
Ráadásul 40 fölött elkezd aszalódni a nagyon vékony arc, kell egy kis hús, hogy kifeszítse a bőrt és kellemes kinézetet biztosítson. Perzse mindig van egy súlyhatár és ez egyéni, hogy ami fölött vagy alatt már nem az igazi.
9/35 anonim válasza:
Én is az erősebb testalkatú férfiakat preferálom. Inkább egy pici plusz legyen rajta, mint hogy sovány legyen.
10/35 anonim válasza:
Hány centihez? Én 197 cm vagyok, 90 kg és vékony alkatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!