Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszerű melósnak van esélye karácsonyra hálás barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 09:43
71/89 A kérdező kommentje:
Mindig utáltam az iskolát nem nekem való. Minek mennyen mindenki egyetemre, ki fog így neked ételt és tárgyat gyártani? Ez egy tisztességes kemény munka, minek kell lenézni?
2023. dec. 24. 16:58
72/89 anonim válasza:
#70 Kérdező, teljesen egyetértek veled, en is csak egy asztalos vagyok, amihez gyakran nagyon jó fejűnek kell lenni. 43 f
74/89 anonim válasza:
Buta vagy 66-os, mert nem azok szoktak macskások lenni idősen, hanem akiket fiatalon se vesztek észre, aztán rajtuk veritek le a picsáitok bűneit, pedig ők nem tehetnek semmiről. Nem kellene mindig felfelé választani és a gazdag nagyképű csajokon lógni, talán még párkapcsolatod is lenne, és nem itt picsognál. A vágyott csajaitok jól elvannak dubajban vagy vesznek maguknak pasit. Ti meg a fiatalon is kicsit előnytelenebb nőkön veritek le a bénaságotokat. Mi átlag normális párok meg röhögünk rajtatok, hogy mennyire nem áll össze nektek a kép.
75/89 anonim válasza:
74: Nem a 66-os vagyok, de nem értek egyet a válaszoddal. Soha nem a dubajos csajok érdekeltek, hanem az "átlag normális párok". Boldog párkapcsolatban élek, de 30 éves koromig rám sem nézett egyik ilyen nő sem, maximum lelki szemetesládaként. Szóval ti vagytok akik nem veszik észre, ha kellenétek valakinek :)
76/89 anonim válasza:
Talán akkor jövőre! Boldog Karácsonyt azért.
77/89 anonim válasza:
Boldog karacsonyt mindenkinek!
78/89 anonim válasza:
75 na és mi történt utána a kiszemeltjeiddel? :D Mert ők nem kértek belőled, lett másik párjuk családjuk. Nem ők nem fognak kelleni senkinek, hanem azok akikre te se hajtottál.
79/89 anonim válasza:
78: Egyiket tudom, hogy azóta sincs senkije évek óta. A többivel nem vagyok még csak futólagos ismeretségben sem már azóta, nem tudom, mi lett velük.
De nem is ez volt a 75-ös válasz lényege, hanem hogy sokszor a "normális" emberek maradnak egyedül és nem azért mert annyira "átlagon felüli" nő kéne a férfiaknak.
80/89 anonim válasza:
79 ok fordítva is igaz be lehet fejezni azt hogy bosszúból macskásozzátok azokat akiket fiatal korukban is leszrtatok, és azt képzelgitek be magatoknak hogy ezek közül az összes a válogatós gazdag misszpcsáitok közül került ki, mikor nekik általában pont hogy jól sikerül választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!