Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy egyszerű melósnak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyszerű melósnak van esélye karácsonyra hálás barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 26. 09:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 anonim ***** válasza:
100. Nekem az "Elítélendő-e?" kérdés hiányzik. 😀
dec. 16. 18:31
 102/118 anonim ***** válasza:
Sokan beleakadtak a "hálás" szóba. Mondjuk suta kicsit a megfogalmazás, de szerintem a kérdező olyanra gondolt, hogy nem egy ilyen aranyásó típusú míszpicsa, akinek minden jár, de neki semmit sem kell tenni egy kapcsolatban/kapcsolatért.
dec. 16. 22:22
 103/118 anonim ***** válasza:
#102 olyan nő elég sok van. Valami baj van a kérdezővel, ha egy sem akar vele lenni
dec. 16. 22:26
 104/118 A kérdező kommentje:
Olyan barátnő keresek, aki hálás a mindennapokért, van munkánk, van egészség, van fedél a fejünk fölött boldogok vagyunk. Folyton megkapom mi az amit én teszek de miért csak nekem kell tenni?
dec. 17. 07:51
 105/118 anonim ***** válasza:

Mert a legtöbb embernek ennyi nem elég. Szerintem egyébként jó ha tudsz örülni mindennapi dolgoknak, de az hogy nőt szerezni, meg amiket írsz, nem erről árulkodik.

Egyébként jelenleg azért neked kell tenned, mert te akarsz ennyire görcsösen partnert. Lehet egy Hanry Cavilt meg a nők akarjak görcsösen.

dec. 17. 09:06
 106/118 anonim ***** válasza:

#104 azért írjuk, higy te mit teszel a kapcsolatba, mert a többi kérdésednél leírtad, hogy azt akarod, hogy a nő csináljon meg minden házimunkát, te semmit, a nő szopjon le, te LEHET hogy cserébe, talán kinyalod, éd a nő dolgozzon szigorúan 8 órát, mielőtt hazamegy rád takarítani.

Ezért írjuk, hogy valamit neked is csinálni kellene.

dec. 17. 11:58
 107/118 anonim ***** válasza:
106. Nem biztos, hogy ilyen elvárásai vannak!
dec. 17. 13:56
 108/118 anonim ***** válasza:
Hát ha igaz amit 106 ír akkor reméljük soha nem lesz se hálás se hálátlan barátnőd. Semmelyik nő nem érdemel ilyen selejt kategóriájú férfit.
dec. 17. 13:57
 109/118 anonim ***** válasza:
A kérdés kiìrása óta volt egy barátnőm igaz nem karácsonykor jött össze :D Azóta ismét szingli vagyok és nagy eséllyel következő héten (karikor) is az leszek 😇🤣
dec. 17. 14:07
 110/118 anonim ***** válasza:
#107 mint írtam, más kérdéseknél leírta ezeket, szó szerint. Tőle idéztem a 106-os válaszomban...
dec. 17. 14:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!