Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszerű melósnak van esélye karácsonyra hálás barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
2022. nov. 26. 09:43
21/118 anonim válasza:
Barátnőt találni karácsonyra már kevés az idő. Egyszerű melósoknak is van barátnőjük. Nem kell nekik hálásnak lenni, csak szeretni azt, akivel együtt vannak.
22/118 A kérdező kommentje:
Mennyi idő szükséges? Miért van ennyire kevés hálás lány?
2022. dec. 5. 07:45
23/118 anonim válasza:
Mire legyen hálás?
Beteges a gondolkodásod.
Amíg egy kapcsolat kialakul, az időben telik. Két hete ismert lányt nem viszel haza bemutatni a családodnak.
24/118 anonim válasza:
Sosem éreztem, hogy hálásnak kellene lennem azért, mert valaki méltóztat velem együtt lenni. Az bizony elmehet a pcsába, ha ezért hálát vár.
25/118 anonim válasza:
Engem komolyan erdekelne, hogy miért kéne hálásnak lennem
(Persze valaszt nem.fogok kapni)
26/118 A kérdező kommentje:
25# Minden nap hálás vagyok, hogy van munkám! Miért nem lehet kis dolgoknak is örülni?
2022. dec. 5. 18:58
27/118 anonim válasza:
Még hogy a magyar nők kis dolognak is örüljenek, ne hülyéskedj már kérdező.
28/118 anonim válasza:
26 - Az, hogy van munkád, nagy dolog, és jó, hogy örülsz neki, sőt hálás vagy érte.
Most már értem, hogyan érted azt, hogy hálás.
29/118 NTBS válasza:
Van esély, de szerencsés lenne, ha érthetően fogalmaznál.
30/118 anonim válasza:
Mindig van esély, bàrmikor jöhet valaki ,mondjuk dec 23.-àn 23:59:59-kor màr mondjuk nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!