Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó az manapság sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az manapság sok nőnek hogy párjukkal nem tudnak beszélgetni?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztelet a kivételnek.

Az elmúlt hónapokban számtalanszor futottam abba hogy neten ismerkedni probáltam lányokkal/nőkkel, szimpatikus voltak nagyon jól beszélgetések alakultak ki, aztán ezen lányok/nők bedobják beetetési napok múlva hogy amúgy van párjuk, de nincs mellette egyetlen barátjuk sem és nagyon magányosak és párjukkal se beszélnek sokat, aztán megy a lelkizsarolás hogy ugye azért leszünk csak barátok mert annyira jó velem beszélgetni. Persze én nem megyek bele, tiltom, törlöm. De elgondolkodtató hogy milyen világot élünk, nekem alapvető lenne hogy párommal mindent megtudjak beszélni tehát barát is egyben, de egyre gyakoribb ez a társas magány jelenség hogy együtt van vkivel de közben kommunikáció hiányzik. Mi értelme ennek? Vagy testileg oké és akkor már jó? Vagy mi a jelenség oka?

2022. nov. 25. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy az egyik vagy a másik hanyagolja a másikat, nem érdekli ergo nem szereti, el van fáradva és nincs kedve pl.

Bár azért a te esetedben inkább arra saccolnek, hogy nem jöttél be nekik valami okból kifolyólag.

Persze az nem biztos, hogy kamu, hogy nincs nagyon kivel beszelgetniuk.

2022. nov. 25. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van párom, ő a legjobb barátom is egyben és sokat beszélgetünk. Attól függetlenül lenne igényem arra, hogy másokkal is folytassak tartalmas beszélgetéseket, főleg hogy semmi inger nem ér szinte, mivel itthonról is dolgozom és kevés barátom van. Mondjuk sose titkoltam, hogy kapcsolatban vagyok.
2022. nov. 25. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Normális ember nem kezdeményez beszélgetést és tesz úgy mint aki szingli. Mennyivel könnyebb lenne nem hitegetni a másikat és nem hazudni, csak ugye sokan a hazudást és a titkolózást hiszik a könnyebb útnak. Alig van minőségi idő a kapcsolatokban, de úgy van ahogy mondod, sok helyen minőségi beszélgetés sincs, csak a felszínes, meleg.... Furcsának tartom, hogyha valaki nem akar a párja mellett tartani valakit, akkor miért nem mondja meg az első perctől hogy van párja és nem akar többet baráti beszélgetésnél? Több verzió van a fejemben. Lehet hogy a párja jó neki csak éppen azt az odafigyelést hiányolja amit nem kap meg tőle, így ezt egy másik férfitól akarja pótolni? Lehet hogy új prédára vadászik és ha úgy van akkor vált? Fene se tudja a sok verzióból kinek mi van a fejében. Azért hozzátenném hogy a férfiak közül sem mind egy gerinces őszinte ember, és sokan értetlenkednek. Mikor van párom és azt mondom hogy nem találkozom csak úgy kettesben, vagy csak úgy ha jön velem vagy sehogy, a normálisabb része megérti, aki nem akarja megérteni annak meg hiába az őszinteség, az újra bepróbálkozik, és akkor hoppá, előbújik a nem igazán kedves énem. Minek, ha én valamire nemet mondok? Az nem fog változni két nap múlva se. Szóval igen, én sem értek sok mindent, főleg a hazudozás részét nem.
2022. nov. 25. 23:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtik megemlíteni az elején, én sem értem mi az oka. De erős ragaszkodas csak barátsághoz minden esetben, hogy bocsi de beszéljünk ugyanúgy
2022. nov. 25. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
vice versa, nem?
2022. nov. 25. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi szinte már csak beszélgetni tudunk...mint 2 jó barát ;( ami jó is lenne ha lenne még valami érzelem, kis szikra , de semmi.
2022. nov. 26. 00:35
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Screeneld le a beszélgetést és küld át a párjuknak. Legalább az ő idejüket ne húzza már tovább egy csalfa liba.
2022. nov. 26. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os, nem az én dolgom, de akkor lehet hogy nem érdemes erőltetni a kapcsolatot. Bár ha jól kommunikáltok egymással, nem lehetne megbeszélni a problémákat?
2022. nov. 26. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:

6 vagyok.

Megbeszéltük, szerinte semmi gond.

Szerinte tök normális 50 es párként ha nincs igényünk a szexre, intimitásra,programokra.

Elfarad, eszik, tévézik, beszélgetünk alszik.

Feladtam.Lakást keresek.

2022. nov. 26. 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!