Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban tapasztalt nőktől kérdezném: mennyi a tarifája egy „rosszfiúnak”?
15
Marhaság. Én is gondolkoztam fizetős szolgáltatáson. (Most nem, mert van párom.) Nekem speciel nem szoktak sem ismerős, sem vadidegen férfiak nagyon ajánlkozni. Nem is vagyok már fiatal.
Mondjuk pénzem nincs fizetős szolgáltatásra, de baromi kíváncsi lennék rá, hogy milyen. Biztos kellemes és vidám, én így képzelem el.
14-es voltam
#14/16: nem láttam még, de ha fent van vhol, akkor megnézem a hétvégén :)
Én is valahogy így képzelem el, főleg hogy az illetőnek biztos van tapasztalata abban, hogy hogyan kezelje a szituációt. De én miattam lehet meleg vagy biszex is, ha neki belefér az összebújás. Férfiakkal lévő barátságaimat meg nem akarnám ezzel elrontani, mert már volt rá precedens, hogy utána többet kezdett el érezni irántam az illető. Senki agyát nem akarom ezzel húzni, vagy esetlegesen fájdalmat okozni a másik félnek.
#15 sztem nem a filmekből kéne kiindulnod. Pesti viszonylatban, főleg ismerettségi körrel hozzáférhetőek az ilyen szolgáltatások átlag nőknek is (egy volt egyetemista ismerősöm mesélte a kalandjait a barátnőivel, de ennek már jó pár éve).
jah én is ezt kérdeztem volna csúnya félénk pasi érdekelne?
Ha a szexualitás nem feltétel akkor még ez is jó lehet.
Filmezni szeretek.
Mondjuk szerintem egy full ronda pasival még összebújni sem szeretnél szóval....
ne meg nekem is nagyon ciki lenne,kivéve ha barátok lennénk viszont ha ez sikerülne azt már nem szeretnéd elrontani ezzel szóval fölösleges volt ide írnom azért el küldöm ha már le írtam :)
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!