Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban tapasztalt nőktől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban tapasztalt nőktől kérdezném: mennyi a tarifája egy „rosszfiúnak”?

Figyelt kérdés
Igazából nem szexre vágyakozom, hanem szimplán 1-2 óra ölelkezésre, és összebújásra vmi film mellett.

2022. nov. 25. 08:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Meg hulye is cagy hogy ezert fitenel? Menj fel egy tarskeresore, egy oran belul ott lesz egy rosszfiu ingyen
2022. nov. 25. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
…aki esteleg bunkó vele vagy erőszakoskodik, hiszen ilyen szituáció szexxel jár és a pasik nem bírják a visszautasítást. Aki egy órán belül nála van, az biztos nem…
2022. nov. 25. 14:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es, hogy megérted. Úgy látszik sokan nagyon el vannak tévedve. Nem hiába fordul az ember egy szolgáltatás felé: hogy azt kapja a pénzéért, amit szeretne, anélkül hogy stresszelnie kéne a következményektől. Nem értem, hogy ettől miért lennék hülye, hogy egy szolgáltatást igénybe vennék, főleg attól, akinek ez a fő bevételi forrása tán.
2022. nov. 25. 17:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Megnézted már a Minden jót, Leo Grande c. filmet? Most néztem meg, ajánlom. :)
2022. nov. 25. 18:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerinted hol vannak itt profi ferfi kurv.ak? Csak meleg hapsik esetleg, arrol tudok. De nok nem fizetnek ilyenert. Plusz a gazdag noknel is ugy megy hogy korbeadogatjak a kerteszt, de nem vadidegen fizetos ferfit hivnak aki nem mellesleg tuti nincs.
2022. nov. 25. 18:11
 16/20 anonim ***** válasza:

15

Marhaság. Én is gondolkoztam fizetős szolgáltatáson. (Most nem, mert van párom.) Nekem speciel nem szoktak sem ismerős, sem vadidegen férfiak nagyon ajánlkozni. Nem is vagyok már fiatal.

Mondjuk pénzem nincs fizetős szolgáltatásra, de baromi kíváncsi lennék rá, hogy milyen. Biztos kellemes és vidám, én így képzelem el.

14-es voltam

2022. nov. 25. 18:14
 17/20 A kérdező kommentje:

#14/16: nem láttam még, de ha fent van vhol, akkor megnézem a hétvégén :)

Én is valahogy így képzelem el, főleg hogy az illetőnek biztos van tapasztalata abban, hogy hogyan kezelje a szituációt. De én miattam lehet meleg vagy biszex is, ha neki belefér az összebújás. Férfiakkal lévő barátságaimat meg nem akarnám ezzel elrontani, mert már volt rá precedens, hogy utána többet kezdett el érezni irántam az illető. Senki agyát nem akarom ezzel húzni, vagy esetlegesen fájdalmat okozni a másik félnek.

#15 sztem nem a filmekből kéne kiindulnod. Pesti viszonylatban, főleg ismerettségi körrel hozzáférhetőek az ilyen szolgáltatások átlag nőknek is (egy volt egyetemista ismerősöm mesélte a kalandjait a barátnőivel, de ennek már jó pár éve).

2022. nov. 25. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Csúnya pasi érdekelne esetleg?
2022. nov. 26. 07:57
 19/20 anonim ***** válasza:

jah én is ezt kérdeztem volna csúnya félénk pasi érdekelne?

Ha a szexualitás nem feltétel akkor még ez is jó lehet.

Filmezni szeretek.

Mondjuk szerintem egy full ronda pasival még összebújni sem szeretnél szóval....

ne meg nekem is nagyon ciki lenne,kivéve ha barátok lennénk viszont ha ez sikerülne azt már nem szeretnéd elrontani ezzel szóval fölösleges volt ide írnom azért el küldöm ha már le írtam :)

26f

2022. nov. 26. 09:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Jaj, de szánalmas! Ne alacsonyítsd le magad ennyire!!!
2022. nov. 27. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!