Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban tapasztalt nőktől kérdezném: mennyi a tarifája egy „rosszfiúnak”?
Ferfiprostit akar a kerdezo, akinek nem esett le.....
38F incel
4-es, köszönöm, végre valakinek leesett :D a rosszfiúnál meg nem a börtön tőltelékekre utaltam, hanem tudjátok, van az a prosti oldal „rosszlányok”, és onnan származik ez a kifejezés.
Normálisan nézek ki, nincs semmilyen abnormális defektem, az meg, hogy ki tart intelligensnek egy szubjektív élmény. Objektívan meg továbbra is csak egy szám- hiába magas v alacsony az érték, a környezeti faktorok igencsak befolyásolják annak potenciálját.
Érzelmi kapcsolatokba meg nem akarok belebonyolódni, kiégtem ezen a téren + senkit sem akarok kihasználni, h csak azért jöjjek össze vkivel, h a saját igényeimet kielégítsem. Ezt találtam korrektnek, csak még érdekelt volna pár tipp meg tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!