Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után és miből lehet tudni, hogy az igazival vagy együtt? (Elsősorban tapasztalatok érdekelnének)
Szerintem minden élethelyzetre van egy "igazi" tehát az ember életében több is van. Az egyetemi évek+1+2év alatt együtt voltam egy férfival, egyből tudtam, hogy ő az igazi. Ahogy megláttam.
Aztán változott az élethelyzetünk, elengedtük egymást.
A lényeg az, hogy szerintem már az első találkozókor lehet érezni az ilyesmit. Esetedben nem az igaziról van szó.
Az ember több mindenkivel lehet kompatibilis. De van egy aki mellett maradsz adott esetben egy életen át.
Ki az igazi? Rosszul teszed fel a kérdést és nem jó időben. Azt kellene kérdezned ki volt az igazi az életemben? És ezt idős korodban kell feltenned.. mert ha visszatekintesz a rengeteg dologra amit átéltél akkor fogod látni hogy azok közül akik körül vettek, ki volt az az egy aki tényleg az igazinak érezhettél.
Sok mindenen múlik ez. Sokan azt hiszik az az igazi akivel tökéletes párkapcsolatban lehetsz. Pedig nem. Az is lehet igazi akivel nem mindig volt jó, de ennek ellenére mégis együtt maradtatok és együtt haladtatok tovább tisztelve szeretve egymást. Minden párnak szar néha!!! És sokan ezt elfelejtik mikor a nagy igazit hajkurasszak mert a mesékben ugye sosincs vita, nézeteltérés, pénz miatti feszültség, betegség és még kismillió más probléma.
27N
Ja, bocs. Tényleg így gondolom, de akkor kifejtem. Egyszerűen érzed. Ha bizonytalan vagy, tehát pl.gondolkozol,hogy ő-e az, akkor biztos, hogy nem. Egyébként egyetértek azzal, hogy létezik több igazi is. De őt később se fogom leminősíteni, egyszerűen csak rossz volt a hely, idő vagy bármi, ezért vége lett, de attól még igazi volt.
Szerintem is több potenciális igazi van, akikkel jól passzoltok, de hogy tényleg igazi lesz-e belőle, az az időn múlik, illetve azon, hogy mennyire vagytok képesek együtt dolgozni a kapcsolaton.
Az, hogy ki lehet számodra igazi, az folyamatosan változik, hiszen te is folyamatosan változol. Ha az illetővel azonos irányba változtok az évek alatt, akkor igazi marad, ha nem, akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!