Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után és miből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után és miből lehet tudni, hogy az igazival vagy együtt? (Elsősorban tapasztalatok érdekelnének)

Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem erre sosincs garancia. Mármint, hogy azzal a bizonyos igazival találkoztál. Mindig jöhet valami/valaki aki tönkre vágja a dolgokat. Sajnos manapság már nem tisztelik egymást az emberek, a házasság se jelent semmit. Mindegy, hogy nőről vagy férfiről van szó. Simán lehet, hogy boldog vagy azzal az emberrel, aki az igazi neked. Összekötöttétek az életeteket, aztán a semmiből besétál valaki és hopp vége mindennek. Lehet kicsit kiábrándult vagyok, de én már nem hiszek tündérmesékben, meg abban hogy mindenkinek el jön az igazi.
2020. okt. 8. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden élethelyzetre van egy "igazi" tehát az ember életében több is van. Az egyetemi évek+1+2év alatt együtt voltam egy férfival, egyből tudtam, hogy ő az igazi. Ahogy megláttam.

Aztán változott az élethelyzetünk, elengedtük egymást.

A lényeg az, hogy szerintem már az első találkozókor lehet érezni az ilyesmit. Esetedben nem az igaziról van szó.

2020. okt. 8. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem kell megkérdezned a gyakorin😉
2020. okt. 8. 21:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem úgy kérdezem, nincs senkim. Kíváncsi vagyok
2020. okt. 8. 21:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez túl van agyalva. Akit szeretek, az az igazi. Ennyi. Szeretem, vele teljes a világ, vele vagyok, amíg csak lehet, kívánom, akarom, szeretem. Ha meg elmúlik, akkor más lesz az igazi, ez van.
2020. okt. 8. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elején lehet tudni, ott van a levegőben.
2020. okt. 8. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ember több mindenkivel lehet kompatibilis. De van egy aki mellett maradsz adott esetben egy életen át.

Ki az igazi? Rosszul teszed fel a kérdést és nem jó időben. Azt kellene kérdezned ki volt az igazi az életemben? És ezt idős korodban kell feltenned.. mert ha visszatekintesz a rengeteg dologra amit átéltél akkor fogod látni hogy azok közül akik körül vettek, ki volt az az egy aki tényleg az igazinak érezhettél.

Sok mindenen múlik ez. Sokan azt hiszik az az igazi akivel tökéletes párkapcsolatban lehetsz. Pedig nem. Az is lehet igazi akivel nem mindig volt jó, de ennek ellenére mégis együtt maradtatok és együtt haladtatok tovább tisztelve szeretve egymást. Minden párnak szar néha!!! És sokan ezt elfelejtik mikor a nagy igazit hajkurasszak mert a mesékben ugye sosincs vita, nézeteltérés, pénz miatti feszültség, betegség és még kismillió más probléma.

27N

2020. okt. 8. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Ez nagyon változó lehet mindenkinél, és semmire sincs garancia. Én egy év után éreztem, hogy azzal vagyok együtt, akivel lennem kell. Nem mondom, hogy ő a nagy igazi, hiszen ezt sosem tudhatom, de egyelőre úgy érzem, igen. A kapcsolatunk első évében teherbe estem. Már ez is egy nagy rizikó volt, hogy ilyen friss kapcsolatban mit kezdünk ezzel a helyzettel. Ő maximálisan támogatott, hozzak bármilyen döntést is. Döntésre nem került sor, mert elvetéltem. És az, ahogy végig kitartott mellettem, támogatott, megmutatta számomra hogy igen, bízhatok ebben a fickóban. Mert addig ugye csak jó dolgokat éltünk meg együtt, az első év rózsaszín ködében, aztán hirtelen jött ez. Megerősödött a kapcsolatunk ettől.
2020. okt. 8. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, bocs. Tényleg így gondolom, de akkor kifejtem. Egyszerűen érzed. Ha bizonytalan vagy, tehát pl.gondolkozol,hogy ő-e az, akkor biztos, hogy nem. Egyébként egyetértek azzal, hogy létezik több igazi is. De őt később se fogom leminősíteni, egyszerűen csak rossz volt a hely, idő vagy bármi, ezért vége lett, de attól még igazi volt.

2020. okt. 8. 22:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is több potenciális igazi van, akikkel jól passzoltok, de hogy tényleg igazi lesz-e belőle, az az időn múlik, illetve azon, hogy mennyire vagytok képesek együtt dolgozni a kapcsolaton.

Az, hogy ki lehet számodra igazi, az folyamatosan változik, hiszen te is folyamatosan változol. Ha az illetővel azonos irányba változtok az évek alatt, akkor igazi marad, ha nem, akkor nem.

2020. okt. 9. 09:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!