Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hiányzik egy férfi hangja törődése figyelme, vele programozni, akkor hogy bírjam ki hogy ne a voltbaratom ugráltassam?
1 hétig sem birom.
Van munka társasági élet minden.
De egy férfit semmi nem helyettesít.(nem is szexre ģondolok ez alatt)
Senki aki tetszene, vagy akit érdekelnék. Számtalan pasival eljárkálhatok pedig, de lefarasztanak vagy olyan rondák vagy buták vagy érzéketlenek vagy nem érdeklem.
Kb 5 nap után kezd mentális zavarom lenni. Nem a barátok, hobby hiányzik, nem a tanulas celok zene, ez mind csak pótcselekvés kinból, hanem akivel jól erzem magam egyutt nevetunk, megölel kikapcsolok, társias érzést nyujt hogy tartozom valakihez es van kémia is.
Voltbarátom persze szivesen ugrik mindig, de ő is csak pótlék, átmenetileg feldob ugyan, de a hosszantarto keserűséget hogy nincs egy normális férfi, nem csillapítja.
Le akarom zárni a volt barátommal teljesen, de kezdődik a mentális zavar akkor a szinte már tövb éves egyedüléttol.
Hát szerintem nyugodtan össze jarhatsz az exeddel míg nem akad más.
Ismerkedj mellette másokkal és hátha jön egy megfelelő számodra!
Ha neked rossz egyedül, akkor miért dobnad az exed, ha ő neki is megfelel és tudja, hogy szexen kívül más nincs a láthatáron?
Nem kérdésre jottek válaszok szerintem.
A mocskolodás sértegetések kiröhögés rosszakarás, az nem segítség. Ennyit mindenki tud is. De megcsak segitő szándék sem. Hanem valami teljesen más. Valami frusztrált emberek himnusza.
A kerdes arrol szolt hogy vágyom valakire. A voltbaratom a potlek.
Es nem akarom őt potlékként sem.
Viszont akkor nem csillapitja senki ezt a vágyat bennem. Az meg felőröl.
Azért akarom amugy dobni mert nem veletlenul ex. Nem csak kapcsolatot együtt jarást sem akarok vele hanem még pótlékként sem akarom tartani.
De ha offolom meg szívás.
Mikozben le akarnék lépni költözni is. De igy nem merek.
Én értem, hogy egy pótlék, de ha nem akarsz szingli maradni pasi érintése stb hiányzik akkor mit tehetsz?
Különben tudom hogy giccses és sokan ezt mondják, de minél jobban akarod annál jobban nem lesz, ezt jegyezd meg.
Nem szabad görcsölni rajta, persze tudom könnyű írni, de ez így van.
Probalok nem görcsölni.
Csak amikor ott is vannak körülöttem olyan ferfiak akik vagy rondák vagy buták vagy nem erdeklem vagy érzéketlen, azok is csak erősítik azt hogy és hol a normális, hol a helyes, hol az aki szeret?
Hol van? Biztos ott van valahol.
Majd ha 50 évesen se találsz senkit pedig folyamat megtettél mindent akkor azt mondom nincs ilyen férfi, addig az egész csak picsogás.
De drága kérdező erre a válaszokat senki nem tudja.
Az kialakul idővel.
Nem lehet neki állni ismerkedni úgy, hogy: 'de most akármi lesz az enyém lesz' vagy 'ő az igazi, fog szeretni örökké?'
Szerintem neked önbizalomhianyod is van és olyan elvarasaid, amiket nem tud minden 2. pasi 'kielegiteni' /nem is akar, mert korai /vagy eleve rossz helyen ismerkedsz.
Szia,
Megpróbálok jó valaszt adni, nem tudom ha 100%ban jól értem-e a problémát.
Tehat van egy ffi aki hianyzik.. ezt ertem , és depis vagy miatta, probaltad elengedni, a logikus gondolatod az felé hogy el kell engedd .. dee ha jól értem es javits ki ha nem igy van ..
akkor vagy igazán boldog ha vele vagy, ha nem akkor előjön a depresszió ?
Kerlek magadnak ismerd be, gondold át hogy ha vele vagy igazán boldognak erzed-e magad.
Ha igen akkor tegy meg mindent hogy vele lehess.
Mi az ami ebben akadályoz ?
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!