Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha hiányzik egy férfi hangja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hiányzik egy férfi hangja törődése figyelme, vele programozni, akkor hogy bírjam ki hogy ne a voltbaratom ugráltassam?

Figyelt kérdés

1 hétig sem birom.

Van munka társasági élet minden.

De egy férfit semmi nem helyettesít.(nem is szexre ģondolok ez alatt)

Senki aki tetszene, vagy akit érdekelnék. Számtalan pasival eljárkálhatok pedig, de lefarasztanak vagy olyan rondák vagy buták vagy érzéketlenek vagy nem érdeklem.

Kb 5 nap után kezd mentális zavarom lenni. Nem a barátok, hobby hiányzik, nem a tanulas celok zene, ez mind csak pótcselekvés kinból, hanem akivel jól erzem magam egyutt nevetunk, megölel kikapcsolok, társias érzést nyujt hogy tartozom valakihez es van kémia is.

Voltbarátom persze szivesen ugrik mindig, de ő is csak pótlék, átmenetileg feldob ugyan, de a hosszantarto keserűséget hogy nincs egy normális férfi, nem csillapítja.

Le akarom zárni a volt barátommal teljesen, de kezdődik a mentális zavar akkor a szinte már tövb éves egyedüléttol.

#egyedüllét okozta depresszio
2022. nov. 24. 09:48
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Te sem érted?

Van egy nő egyedul aki szeretne társat es szomoru.

Erre azt tanacsolják neki maradj egyedul, ne legyen senkid, kapcsolatfuggő senki vagy.

Hol segitség ez?

Amiota kiirtam a kérdést magyarázkodok csak hogy nem vagyok kapcsolatfuggő es egy egészséges ember tarsas lény nem apáca. Ott vannak a tarskereson is sokan.

2022. nov. 24. 11:16
 32/51 anonim ***** válasza:
72%
...és ezek után én már abban sem vagyok olyan biztos, hogy te egy szép és sikeres nő vagy...
2022. nov. 24. 11:19
 33/51 A kérdező kommentje:

Ne kezdjek már peldalozni pl Marliyn Monroe is magányos volt.

Vagy ki tudja hány millio van még a történelemben akinek nem azért nincs párja mert ronda tagbaszakdt szerencsétlen.

Sőt a rondák buták hamarabb megtalálják egymást mint az értelmesek ez utobbiaknál már bonyolultabb

Akkor mivel csak a mocskolódás ment itt, senkinek nem volt egy használható ötlete sem, maradok még egy darabig a voltbarátom hívogatásánál. Mivel jobbat senki nem tud azon kivul, hogy maradj egyedul.

2022. nov. 24. 11:24
 34/51 anonim ***** válasza:
83%

De ,mindenki jobbat mondott!

Csak képtelen vagy a változásra, a felnőtté válásra.

Sok szerencsét!

2022. nov. 24. 11:28
 35/51 A kérdező kommentje:

Mindenki arrol győzködött h biztos kaocsfüggő meg sérült vagyok mert társra vágyom.

Es nekem kéne változni hogy ne vágyjak tarsra? Legyek egyedül.

No komment

2022. nov. 24. 11:30
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Tevedes, en nem azt irtam, hogy kapcsolatfuggo vagy, sem azt, hogy legyel egyedul. Elengansan at is ugrottad a valaszt, hogy ne kelljen szembesulnod a buborekodon tuli valosaggal, hogy folytatni tudd az tomeny onsajnalatot.
2022. nov. 24. 11:35
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Neked valami kotodesi problemad lehet. A szuleid valamit nagyon nem jol csinaltak, nem vagy normalis
2022. nov. 24. 11:35
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem a macskàkkal van gond,hanem veled :D egy macska nem nyàvog ennyit.
2022. nov. 24. 11:37
 39/51 A kérdező kommentje:

Tarskeresőn osszátok azt ézt azoknak akik fent vannak. Hogy ne akarjanak társat.

Köszi.

2022. nov. 24. 11:43
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Minek irtad ki a kerdest ha ugysem tudod elfogadni a valaszokat?

Akkor irogassal magadnak, azzal egyetertesz ugyis.

2022. nov. 24. 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!