Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hiányzik egy férfi hangja törődése figyelme, vele programozni, akkor hogy bírjam ki hogy ne a voltbaratom ugráltassam?
1 hétig sem birom.
Van munka társasági élet minden.
De egy férfit semmi nem helyettesít.(nem is szexre ģondolok ez alatt)
Senki aki tetszene, vagy akit érdekelnék. Számtalan pasival eljárkálhatok pedig, de lefarasztanak vagy olyan rondák vagy buták vagy érzéketlenek vagy nem érdeklem.
Kb 5 nap után kezd mentális zavarom lenni. Nem a barátok, hobby hiányzik, nem a tanulas celok zene, ez mind csak pótcselekvés kinból, hanem akivel jól erzem magam egyutt nevetunk, megölel kikapcsolok, társias érzést nyujt hogy tartozom valakihez es van kémia is.
Voltbarátom persze szivesen ugrik mindig, de ő is csak pótlék, átmenetileg feldob ugyan, de a hosszantarto keserűséget hogy nincs egy normális férfi, nem csillapítja.
Le akarom zárni a volt barátommal teljesen, de kezdődik a mentális zavar akkor a szinte már tövb éves egyedüléttol.
Arra nem gondoltál még, hogy ha az exed ennyire jó talán ő az igazi csak te vagy "béna" ezt beismerni?
Lehet neked is változni kéne egy cseppet és minden klappolna...
Nem lehet megszokni a magányt, pont az roncsol. Nem erre születtem. Szeretetben nőttem fel, nem vadonban vademberként, hogy birjam.
A volt barátommal semmit nem akarok, csak "megmentő pótlék" szerepe van, a rondák butáktól vagy érzéketlenektől vagy akiket nem érdeklek meg nem is tudok semmit akarni, ha akarnék se tudnék velük összejönni, hiányzik belolem a megalkuvás képessége, vagy nem tudom ehhez mi kellene. De nem is érdekel mivel nem is célom ilyenekkel összejönni.
A pszichologus sem érti. Egy szép okos intelligens nőnek tart, azt várja mikor állok már fel és unom meg a picsogást, mikor rángatom már magam ebből ki.
Már ő is un engem. Befejezte velem.
Hat akkor másikat kene keresni. Sok idióta van ott is, de ez nem jelenti azt, hogy az összes ilyen lenne. Keress fel egy pszichiatert, írjon fel antidepresszánst, aztán keress egy másik pszichológust.
Attól, hogy valaki depressziós, meg lehet vonzó és tartalmas életű, ez nem függ össze.
Az, hogy az exedet megtartottad mencsvárnak determinálja, hogy nem is akarsz felállni. Hagysz mindíg egy kiskaput amivel megnyugtatod magad és nem kerülsz kényszerlépés helyzetbe!
Szeretsz picsogni, sajnáltatni magad. Figyelem igényedet így tudod a legolcsóbban kielégíteni. Minden más megoldás (párkapcsolat építés,nyitás) áldozattal,kompromisszum készséggel,elfogadással jár. Ez neked nem fér bele.
Szakísd meg a kapcsolatot az exel.
Várd meg amíg annyira nem fáj amikor már azt mondod: jó akkor másként kell gondolkoznom.
Minden más csak sebnyalogatás!
Azért jó a padlóra kerülni mert onnan csak felfelé van út!
Szóval akkor kapcsolatfüggő vagy aki egy "megmentő" férfira vár?
Szeretetben nőttem fel én is, vágyom is egy kapcsolatra, de nem minden áron, ezért vagyok már 12 éve egyedül. Ha sosem fog jönni senki megfelelő azt is kibírom, nem vagyok egy szánalmas picsogó valaki. Tanulj meg egyedül is boldog lenni, ne másoktól függjön a boldogságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!