Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha hiányzik egy férfi hangja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hiányzik egy férfi hangja törődése figyelme, vele programozni, akkor hogy bírjam ki hogy ne a voltbaratom ugráltassam?

Figyelt kérdés

1 hétig sem birom.

Van munka társasági élet minden.

De egy férfit semmi nem helyettesít.(nem is szexre ģondolok ez alatt)

Senki aki tetszene, vagy akit érdekelnék. Számtalan pasival eljárkálhatok pedig, de lefarasztanak vagy olyan rondák vagy buták vagy érzéketlenek vagy nem érdeklem.

Kb 5 nap után kezd mentális zavarom lenni. Nem a barátok, hobby hiányzik, nem a tanulas celok zene, ez mind csak pótcselekvés kinból, hanem akivel jól erzem magam egyutt nevetunk, megölel kikapcsolok, társias érzést nyujt hogy tartozom valakihez es van kémia is.

Voltbarátom persze szivesen ugrik mindig, de ő is csak pótlék, átmenetileg feldob ugyan, de a hosszantarto keserűséget hogy nincs egy normális férfi, nem csillapítja.

Le akarom zárni a volt barátommal teljesen, de kezdődik a mentális zavar akkor a szinte már tövb éves egyedüléttol.

#egyedüllét okozta depresszio
2022. nov. 24. 09:48
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Nem pszichologus kell, hanem egy férfi.

Korábban másiknál is voltam. Először kiröhögött es utána azt mondta nekem, hogy tudja Ön hogy kik járnak hozzám? Akiknek leégett a háza és meghaltak a szülei. Ne haragudjon, mennem kell.

Azt látják hogy szép okos sikeres normalis nő es picsog. Az első az első körökben dobott ki, a másik azért bírta velem pár órát és csak utána dobott ki.

A depressziom nem olyan ami látszana. Rengeteget elvagyok kollegakkal baratokkal voltbarattal nevetünk, zajlik az élet. Valoban nem függ össze.

De amikor nem látják, nem akarok haza se menni, vagy reggel munkába menet könnyezek, vagy ahol senki nem lát és feladom es padlón vagyok, ez alap bennem.

És ez férfihiányból ered, mert teszteltem.

Szinte meg akarok halni, de csak meghallom a volt barátom hangját és abban a pillanatban lehet is már velem madarat is fogatni.

Egyetlen egy hang egy pillanat alatt szinte életet is ment.(persze ő sem tud semmit)

2022. nov. 24. 10:29
 12/51 A kérdező kommentje:
A kapcsfüggők belerohannak kapcsolatokba ha jol tudom. En NEM.
2022. nov. 24. 10:31
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
...nem, ez nem szerelem, de még csak nem is a törődésre való vágy (vagyis bizonyos fokig az, de már torz módon - milyen a kapcsolatod a szüleiddel, gyerekkorodból? Olyan, mintha valami apukát keresnél magad "felé" aki önzetlenül és feltétel nélkül megad neked mindent - sok ember él ebben a világban, általában annyi a különbség a két nem között, hogy a nők amolyan második fatert keresnek, a srácok meg második mutert)
2022. nov. 24. 10:32
 14/51 anonim ***** válasza:
93%

Jajj,Istenem!!!

ezt az önsajnálatot, PICSOGÁST!!!! Szörnyű vagy!

#9 voltam.

2022. nov. 24. 10:32
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel úgy hogy semmi se biztos, ha lenne is valakid bármikor elhagyhat és megcsalhat. Így sokkal könnyebb lesz túllépned ezen hidd el.
2022. nov. 24. 10:33
 16/51 A kérdező kommentje:

Az ember társas lény.

Ebből indulj ki.

Nálam a szeretethiány, vagy inkább a tartozni valakihez hiány párosul olyasmivel, hogy nem vagyok képes megalkuvásokra.

Más már összejött volna a helyemben az elsővel aki szembejön, vagy kibékülne, én nem.

Nem apát keresek hanem olyasmit aki vár amikor hazamegyek. Ezt az életérzést.

2022. nov. 24. 10:40
 17/51 anonim ***** válasza:
91%

16.

Barátunk a cica, sok cica.

2022. nov. 24. 10:42
 18/51 A kérdező kommentje:

Ezért is a nagy szűrés is 15.

Aki csupán bizalmat sem képes bennem kiváltani, az is helyből off.

Volt már hogy ugy indult egy kapcsolatom hogy az udvarlómnak azon kellett vértizzadnia hogy legalább csak annyira megbízzam benne hogy legalább szóbaálljak vele. Ez egy amolyan alfa volt, akit helyből utasítottam el és kérdezes nelkul es könyörtelen.

Szószerint vért izzadt már csak azért is hogy 5 percre szóbaálljak vele. Ő pl nem csalt meg, hanem lecsukták.

Nem ott buktam el a kapcsolatot, ahol hittem hogy elfogom bukni:D

De nem akarok sztorizgatni.

2022. nov. 24. 10:43
 19/51 A kérdező kommentje:
Még mindig inkább a volt barátom mint egy macska. Az életembe bele se férne háziállat. Mivel azok felelosség minimum naponta kéne enniük. Én meg nem vagyok otthon mindig. Csak a probléma van velük.
2022. nov. 24. 10:47
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

Társas lény igen, de ez nem arra vonatkozik hogy párja lenne, hanem hogy társadalomban él.

Társfüggő és válogatós vagy ráadásul abban a kivételes helyzetben vagy szép nőként hogy még udvarolnak is neked. Lennél egy ronda incel akkor máris máshogy látnád a helyzeted...

2022. nov. 24. 10:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!