Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos defektes az a férfi aki 30 évesen is szűz?
Figyelt kérdés
Lehet így nőt találni? Vagy elment a Titanic (hajó) számára?2022. nov. 22. 13:39
1/22 anonim válasza:
Miért, inkább szálltál volna fel a Titanicra? :D
2/22 anonim válasza:
Ez csak értelmezés kérdése, kinek mi a defektes.
Nekem, van homoszexuális ismerősöm, akinek csak 35 éves kora körül derült ki, hogy homoszexuális, és addig nem volt kapcsolata.
És azt hallottam, melegek sokszor csak az orális szexet szeretik, szóval lehet, még most is szűz.
De szerintem ő nem defektes, de van olyan ismerősöm, aki szerint igen.
3/22 anonim válasza:
Nem...
"nőt találni": ez sokkal aggasztóbb, hogy ilyen kifejezéseket használsz és így tekintesz a párkeresésre.
4/22 anonim válasza:
Nőt találni olyan lehet mint kincset keresni. Kell hozzá egy ásó.
5/22 anonim válasza:
Semmi nem tart örökké még az incelség sem.
6/22 anonim válasza:
6 nővel beszélgetek gyakoriról, 2-vel találkozó is volt már, 1-gyel szex.
Nem mondom, hogy defektes vagy, csak hogy valamit rosszul csinálsz.
f
7/22 anonim válasza:
"Nőt találni"
Az erdőben járkálsz, és minden kő alá benézel? :D
8/22 A kérdező kommentje:
Viccet csináltok a kérdésből/ más nyomorúságából. Létezik a Karma… kezdjetek aggódni
2022. nov. 22. 14:35
9/22 anonim válasza:
Mondja az, aki így nevezi a társkeresést. Nem azon röhögök, hogy 30 évesen még nem sikerült (azt őszintén sajnálom), hanem hogy eleve így fogod fel, és valószínűleg ez a probléma forrása.
10/22 anonim válasza:
Ismerek én is olyan férfit, aki 30 évesen még szűz volt. Félénk,visszahuzodo volt fiatal korában. Azóta felesége és két gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!