Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi, akinek közel 30 évesen még nem volt párkapcsolata az defektes?
99%
Kb 15 évet elpazarolt. Kérdés mi az oka.
Készülj fel az örök hokizasra.
Menj orvoshoz
Hehe, ez annyira tipikus. Azt hiszed, hogy a nők valami megközelíthetetlen, misztikus lények, amikor valójában csak egy karnyújtásnyira vannak.
Jó alacsony szintre kerültél. Sok éve még barátod sincs, ez nem semmi. Nem csoda, hogy depresszió jeleit viseled. A saját magad által alkotott beszükült világban élsz magányodban. Ilyen ember persze, hogy nem kell egy nőnek sem. Most őszíntén, te randiznál magaddal? Persze, hogy nem, egy életvidám, jó kiállású pasit keresnél inkább.
Hát figyelj, ha TÉNYLEG akarsz változtatni, szeretnél kapcsolatot, szeretetet és megbecsülnéd, tiszteléd a partnered, akkor írjál rám egy privátot, adjál meg egy email címet és fogok neked segíteni.
Nekem 34 évesen volt az első kapcsolatom, szóval tudom te most hol tartasz és azt is milyen mentális és fizikai akadályaid vannak. Én megoldottam, te is képes vagy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!