Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos defektes az a férfi aki 30 évesen is szűz?
Nem értem, miért kell kifogásolni a "nőt találni" kifejezést.
És a kérdésre válaszolva: nem, szerintem nem gáz, ha valaki 30 évesen még szűz, akár férfi, akár nő. Vannak nagyon félénk, gátlásos, érzékeny, későn érő emberek is.
Igen biztos hogy az
Hozza nem szólnék
""nőt találni": ez sokkal aggasztóbb, hogy ilyen kifejezéseket használsz és így tekintesz a párkeresésre."
ezt mifelénk mindenki így használja, pasiként nőt találni, nőként pasit találni. nem kell mindenből akkora érzékenységi kérdést csinálni.
Nem tehet róla valaki, hogy a gonosz nők nem adnak sexet, pedig alanyi jogon jár !
Még rendelhet feleséget ázsiai országokból.
7: Mert mi ezzel a gond? Szép magyar nyelvünkben társKERESÉS szó szerepel, társra lel, TALÁL az ember.
Értem én, hogy van, aki az élő fába is beleköt, de te egyetlen mondatból teljes jellemrajzot alkottál magadban. Ez elég beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!