Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 52 éves férfival szemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 52 éves férfival szemben mik a legáltalánosabb női elvárások, amiket társkeresés alkalmával "hoznia" kell? Mik a kizáró okok, vörös zászlók?

Figyelt kérdés
Azt olvasom itt, hogy a családalapító korú fickóknak ennyi - annyi nettó, ingatlan, kocsi, haj, stb. szükséges, hogy kompetens jelöltként tekintsenek rá az ifjú hölgyek, ezt értem is. Érdekel viszont, hogy azok a nők, mondjuk 45-50 éves kor körül, akiknek felnőtt gyerekeik vannak, tehát nem családot szeretnének, csak egy megfelelő személyt a mindennapjaikhoz, nekik mik az alapelvárásaik?
2022. nov. 23. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%
Legyen ápolt, diplomás, stabil jövedelemmel. Lakás,autó stb nyilván alap már ebben a korban. És 50 alatt ne is keressen partnert.
2022. nov. 23. 19:52
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

45 éves nő vagyok.

Nincsenek “általános elvárások”- értelme sincs sok, hiszen jellemzően egy társat keresünk, az ő értékrendje, legfeljebb az ő elvárásai lehetnek fontosak. Ezt pedig kérdésekkel, beszélgetésekkel, az ismerkedés, randizás időszakában fel lehet deríteni, erre való :)

Bárki is ír itt bármit, az nyilván a saját elvárásainak tükre, én is csak azt tudnám írni, hogy nekem mik lennének ismerkedés alatt fontosak- de másnak meg más… azért ezzel meg talán célszerű és illik is tisztában lennünk egy 20-30 évnyi párkapcsolati múlttal a hátunk mögött.

Elvált vagyok, nekem tehát pl fontos, hogy a randipartneremnek is rendezett (jogilag, érzelmileg, anyagilag is!) élete legyen. Az “épp most válunk” meg “együtt lakunk, de külön szobában”, meg “jajj csak a gyerek miatt ám” épp olyan visszataszító számomra, mint az exek azonnali és proli szidása nekem, egy másik és jórészt ismeretlen nőnek.

Ahhoz kell egy minimális elegancia és egy legalább átlagos műveltség és intellektus, hogy valaki ne “mert bezzeg a nők/férfiak” általánosítás szintjén mozogjon, ne rezsidémonozzon, aktuálpolitikázzon vagy gyakorlati szexuális problémákat, anyagi kérdéseket hozzon fel elsőre a randin, hogy igenis igyekezzék jó benyomást kelteni (tehát a panaszkodás sem menő…).

Hiszek abban, hogy értékessé válik számunkra az az ember, az a kapcsolat, akiért, amiért mi magunk is teszünk, áldozatot hozunk, odatesszük magunkat stb.- én ilyen hozzáállással ismerkednék, a “jóó van az úúgy” attitűd nekem nem szimpatikus sem ismerkedéskor, sem munkában, sem egy bármilyen élethelyzet megoldására.

…és igen, a külső is fontos, de pont ennek mentén: adok magamra, igényes, csinos, ápolt nő vagyok, rendezett háttérrel, normális, szélsőségektől mentes öltözködési és megjelenési stílussal- talán hasonló lenne az elvárásom.

Nálam azonnal kizáró ok az, ha az ismerkedést a legkisebb mértékben is motiválja a férfinél az, hogy egzisztenciális, lakhatási vagy munkagondjait tervezi úgy megoldani, hogy “ketten könnyebb”- nem. Mutassa meg, hogy egyedül is életképes, mert én is az vagyok.

Bármilyen szenvedélybetegség (ivás, cigizés, füvezés, szerencsejáték vagy vásárlási mánia) és mentális betegség nálam azonnal kizáró ok. Nem problémahalmazt, hanem örömet keresek az életembe.

Ebben az életkorban teljesen OK meg normális az is, ha valaki elvált, esetleg özvegy, de akár az is, ha nem volt házas, nincs gyereke. Az viszont KO kritérium nálam, ha elváltként nem törődik a gyerekével (“szemét ex műkörömre költi a 20 ezres gyerektartást, inkább nem is adom) vagy az elhunyt feleség holmijait ereklyeként őrzi és nem tud, nem akar ezen változtatni.

2022. nov. 24. 07:40
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szépen kifejtett válaszodat, és persze a többiekét is.

2022. nov. 24. 11:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehetőleg ne csak 35 alatti nővel tudja elképzelni, ha igen, akkor meg realizálja azt, hogy lehet, hogy nem fog magának partnert találni, kivéve, ha tényleg elég fiatalos és sportos, vagy ha tipikus golddigger insta libut keres, akkor tud egy olyan életszínvonalat biztosítani neki (amit milliós fizetés alatt aligha lehet). Ja és 40+-os nőtől ne várja azt, hogy úgy nézzen ki, mint a 20 éves modell a reklámból.

Én amúgy a korban a férfihoz illő nőismerőseimtől ezeket látom, hallom főleg mint vízválasztókat és elvárásokat:

- ápoltság (sok 40/50+-os férfi van úgy vele, hogy ilyen idősen már hova igényeskedjen, a korára és az egészségügyi gondokra fogja az igénytelenséget; semmit nem hajlandó tenni a külsejéért - pl. ronda, kirohadt, ápolatlan fogsor, burjánzó orr- és fülszőr, ráspolyosan száraz, töredező bőr, ápolatlan szakáll; felül kopasz, alul dzsungel frizura, bdös testszag stb.)

- lehetőleg ilyen idősen ne a szüleivel éljen tartósan, akkor sem, ha ápolja őket

- magát képes legyen eltartani és azért maradjon pénze arra, hogy tartalmasan töltsék együtt az idejüket (40-es, 50-es nőismerőseim többsége még nem tunyult el, szeretnek utazni, kirándulni járni, színházba, étterembe... nem luxus helyekre és nem nagyon gyakran... de ne az legyen a távlati terv, hogy oké, akkor netflixet nézünk, aztán dugunk, ha meg vmi "költős programot" akar a nő, akkor már felszínes meg anyagias büdös k...a)

- ne azért keressen nőt, hogy legyen egy új házicseléd... korban hozzáillő nőnek is nagy eséllyel min. tini gyerekei vannak... vagy nem akar egy x. gyereket, akire ganajozni kell a jelenlegiek mellé, vagy ha kirepültek a gyerekek, szeretné kiélvezni azt, hogy már nem kell más után takarítani, mosni, főzni 100%-ban... pont ezért gyanús az, ha vki nagyon hamar nagyon durván nyomatja az összeköltözés témát

- passzoló érdeklődési kör, életvitel (ez meg személyfüggő... pl. egy hippibb típusú ember letojja magasról, hogy van-e kocsija a másiknak vagy nem, de egy autómániás embernél már lehet negatívum nemcsak a kocsi hiánya, hanem az x márkájú autó is akár)

- álljon ki anyós ellen vagy a gyerek ellen a nő mellett, ha igazságtalanul fúrják vagy sértegetik

2022. nov. 25. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!