Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire anyagias lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire anyagias lett manapság a társkeresés?

Figyelt kérdés

Most megy a tv-ben a Nagy ő társkereső műsor,egyik társkereső nő kamerák előtt ezt mondta,neki fontos hogy az életben olyan férfit találjon aki támogatja és segíti.

Valahol mikor ezt hallottam,férfiként egy világ tört bennem össze,mert normál melósként én egy nőt se tudnék támogatni.

2022. nov. 15. 22:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Persze, mert nyilván egy embert csak anyagilag lehet támogatni. Mondjuk megértem, ha elsőnek ez jutott eszedbe, elvégre szellemi támogatásról szó sem lehet az esetedben ennyi esszel…
2022. nov. 15. 22:30
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
1 nő miatt összetörtél. Hát te sem vagy mentálisan toppon.
2022. nov. 15. 22:36
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nem szabad magadon dolgozni, gyere és irkàlj a pabasz.hu ra
2022. nov. 15. 22:37
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

2

Ráadásul egy ostoba reality szereplője miatt, akit nem is ismer.

2022. nov. 15. 22:40
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Ja, mert addig ér az agyad, hogy a magukat mutogató, kis hírnévre áhítozó 20 db nőcit te reprezentatív mintának veszel. Szánalmas.
2022. nov. 15. 22:43
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Abban a műsorban max 2 nő ali értelmes és csinos. A többi egy végtelenül ostoba golddigger. A 80%-a meg kifejezetten ronda, mű, hárpia.
2022. nov. 15. 22:45
 7/16 Noren1989 ***** válasza:
82%
Tv, édeslyézussss....
2022. nov. 15. 22:45
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Hát én Aurelionál befejeztem a valóságshowkat, de mit szólnál, ha azt hinném, minden férfi egy faaszpörgető agyatlak tirpák?
2022. nov. 15. 22:46
 9/16 anonim ***** válasza:
34%

JÓ REGGELT!

Ez mindig így volt.

Szekér, majd Lada, most BMW.

A TSZ elnök fia jobb fogás volt, mint a traktoros. De sokkal régebben a kovács menő volt, a parasztgyerek meg nem.

A régi pásztorkultúrában idehaza, pasiknál a darutoll volt a "Rolex óra". 1 szebb darutoll, egy ökör ára volt, ami anno hatalmas pénz volt ám.

2022. nov. 15. 23:11
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Hát ha neked olyan nők kellenek, akkor igen, egyértelműen az lett.

Az én férjem meg egy bőrönddel költözött a lakásomba albérletből anno.

Mindenki magának választ sorsot.

2022. nov. 15. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!