Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire anyagias lett manapság a társkeresés?
Figyelt kérdés
Most megy a tv-ben a Nagy ő társkereső műsor,egyik társkereső nő kamerák előtt ezt mondta,neki fontos hogy az életben olyan férfit találjon aki támogatja és segíti.
Valahol mikor ezt hallottam,férfiként egy világ tört bennem össze,mert normál melósként én egy nőt se tudnék támogatni.
2022. nov. 15. 22:25
11/16 anonim válasza:
Manapság??? Szerinted régen bármilyen jött-mentnek odaadták az apák a lányaikat? Akkor is a jómódú udvarlókat fogadták csak szeretettel. Senki nem akar csóróságban élni, gyereket nevelni!
12/16 anonim válasza:
Igen, ha olyan kaliberü nőt akarsz, (akinek a külseje amugy nem ket forint) akkkr fizesd is meg! De nem értem melósként, miért ilyen nőt akarsz! Ott van átlag Julcsi a dohányboltbol, igen 90kg. És? Neked az jár.
13/16 anonim válasza:
Semmi nincs ingyen. Ha vékony és. Szép not akarsz akkor rendelkezz sok millió tőkével.
14/16 anonim válasza:
Ez mindig így volt, elég, ha elővesszük irodalmi emlékeinket, vagy megnézünk pár régi filmet.
15/16 anonim válasza:
Ez régen is igy volt! Csak régen tudod minszámitott erteknek? (Tudod, régen! (?) ami után mindig ácsingoztok) hogy a nő tud e jól főzni, finom sütemenyeket késziteni, tisztán tartani a lakást! Te ezt le se szarod, vagy ha mégis érdekel, csak olyan burokban lévő nőtől akarod, mint aki ott van a NagyŐ.ben!
16/16 anonim válasza:
Igen. Minden nő erre vágyik, bár nem mindenkinek jut ilyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!