Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A metaverzumban (a szociális élet jövőjében) még anyagiasabbak lesznek a nők, mert eleve látszani fog mennyi pénzed van?
A Zuckerberg által kifejlesztendő metaverzum ugyanúgy meghatározza majd a közösségi életet mint most a facebook. Az amerikai szilícium völgy abszolút uralja az embereket. Mennyi de mennyi régen facebook meg közösségi média ellenes embert ismerek, akik mégis kénytelenek lettek felregisztrálni, mert manapság facebook nélkül létezni sem lehet. Nagyon max egy elhagyatott szigeten a Csendes óceánon egyedül, vadász- halász- madarász életet élve.
Ilyen lesz a metaverzum is, virtuálisan ott fog majd élni mindenki. A kérdés, hogy ott még inkább az anyagiakon lesz a hangsúly?
Azért a metaverzum (és VR) még nagyon messze van attól, hogy olyan szinten elérhető legyen, mint egy webes alkalmazás. Most veszel 20k-ért egy olcsó telefont és publikus wifin is tudsz facebookozni vele.
Azért egy VR szemüveg meg VR képes gép ennek bőven a többszöröse. Hacsak a renderelést nem a meta akarja magának megoldani szerver oldalon és a kliens már csak a képkockákat kapja (mint a cloud gaming-nél), de akkor is a szemüveget meg kéne fizetned, ami önmagában még szintén nem olcsó.
Nem tudom, hogy mit vizionál ebből Zuckerberg, talán nagyon megtetszett neki anno. a Ready Player One, de szerintem nem lesz akkora célközönsége ennek mint amire számít vagy ha igen is, akkor az nem az ilyen csóró országokat fogja megcélozni, mint a mienk, hanem a nyugati országokat.
TL;DR: Ezen még tök feleslegesen kattogsz.
"A Zuckerberg által kifejlesztendő metaverzum ugyanúgy meghatározza majd a közösségi életet mint most a facebook."
Erre ne vegyél mérget.
"Erre ne vegyél mérget."
Pedig erre kivételesen, nyugodtan mérget vehetsz. A szilícium völgyben határozzák meg az emberek szociális kultúráját. Ez van.
Régebben is sokan telitorokból üvöltöztek, hogy a közösségi média és az okostelefonok csak tönkreteszik az emberi kapcsolatokat. Vergődtek, toporzékoltak miatta. De azóta már ők is közösségi média és smart phone ownerek és userek.
A metaverzum pont ilyen lesz.
"Régebben is sokan telitorokból üvöltöztek, hogy a közösségi média és az okostelefonok csak tönkreteszik az emberi kapcsolatokat. Vergődtek, toporzékoltak miatta. De azóta már ők is közösségi média és smart phone ownerek és userek."
Érdekes, én még mindig nem. Legalábbis van ugyan (testvérem által nekem adott, használt) okostelefonom, de zene- és hanganyag hallgatáson kívül másra nem használom. Telefonálásra, üzenetküldésre még mindig ott a butatelefonom, azt, és csakis azt viszem mindig magammal mindenhová. Közösségi oldalakon, Pinterestet leszámítva, nem vagyok fent, utóbbira is legalább fél éve-egy éve nem léptem be, és csakis kézműves tippeket keresni vagyok fent.
Megidéztetek.
Mi a 3 kívánság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!