Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha minden sikertelen férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden sikertelen férfinak az anyagiakkal van a problémája, akkor miért nem megy mindenki burkolónak?

Figyelt kérdés

Egy burkoló 12 ezret elkér egy négyzetméterért. Az nagyon sok. És semmit nem kell hozzá tudni, mert annyira egyszerű szakma, csak rakosgatni a csempéket. Tehát még az sem lehet kifogás, hogy jaj az nehéz, én arra nem vagyok képes, stb.

Ez nem olyan dolog mint egy szoftverfejlesztő mérnök, hogy tényleg arra nem mindenki képes agyilag, meg odáig amíg eljutsz, ahhoz el kell végezni egy IT egyetemet (vannak legendák róla, hogy nem kell hozzá egyetem, csak én nem ismerek olyat személyesen) meg pályakezdőt még diplomával sem keresnek, tehát legalább 3 év tapasztalat nélkül el tál rizsért sem kellesz. Stb.

De egy burkoló más. Az némi túlzással egy majom is el tudná végezni és meg lehet tanulni a szakma minden csínját 2 nap alatt...

Az anyagi problémák miatt nőhöz nem jutó férfiak, miért nem mennek el még ma burkolónak?

2022. febr. 16. 15:06
1 2 3
 1/21 Noren1989 ***** válasza:
80%
Hibás az alaptézis, barátom.
2022. febr. 16. 15:07
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Akkor csak még több lenne az egyszerű melós kérdés 😅
2022. febr. 16. 15:10
 3/21 anonim ***** válasza:
26%

Mert a nőnek nem elég a lóvé.

Legyél a pénz mellett, MAGAS, sportos, diploma papíros, humoros, házias, nagy farkú, hűséges, gyerekmentes, egészséges, városi, legyen autó + lakás, ne legyél rasszista,...

2022. febr. 16. 15:14
 4/21 A kérdező kommentje:

De most komolyan, tényleg nem értem miért nem mennek.

Egyszerű szakma, jól keres, nagyon buta emberek is meg tudják csinálni.

Nem értem, nem értem mi a kifogás... Valaki érdemben is válaszolna rá? Tényleg érdekelne nagyon.

2022. febr. 16. 15:20
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

A pénz, nagyfarok, humor stimmel.

A gyerekmemtes ALAP. Normális nő nem kezd gyerekes pasival.

Autó, szinten alap

2022. febr. 16. 15:22
 6/21 anonim ***** válasza:
58%

4

Válaszolok.én neked!

Azert mert MINDENRE lusták! Azert csórók! Csak ugye, könnyebb a nőket hibaztatni.

2022. febr. 16. 15:22
 7/21 A kérdező kommentje:
Hát ha valóban ennyire lusták, akkor nem értem miért a nőket hibáztatják.
2022. febr. 16. 15:25
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék burkolónak, csak fájnak a térdeim.
2022. febr. 16. 15:27
 9/21 A kérdező kommentje:
Akinek fáj a térde az ne akarjon kefélni sem.
2022. febr. 16. 15:29
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
"Akinek fáj a térde az ne akarjon kefélni sem." - Kérdező, 2022
2022. febr. 16. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!