Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy ,hogy elakadt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy ,hogy elakadt az életem párkapcsolat terén?

Figyelt kérdés
Sosem voltam egy nagy csajozó gép, igazából egy db rendes kapcsolatom voltaz 3 évig tartott ,és 1-2 alkalmi. Az élet más területein sikeresnek vagyok mondható viszont az emberi kapcsolatok/ magánélet területén az átlag alattinak érzem magamat. Próbálnék nyitni az emberek felé de sosem jön össze. Kicsit azt érzem ,hogy sosem lesz több kapcsolatom max csak alkalmi lányok. Közeledek a 30-hoz , és sokan mondják,hogy nincs gond még fiaal vagyok bőven lesz lehetőségem,de én nem ezt érzem. Az utolsó kapcsolatom óta lassan 2 év telt el egy csomó zátonyra futott randi után. Ez egyszerűen kiábrándít. A másik dolog ami meg frusztrál ,hogy valaki csúnyább szerecsétlenebb mint én és annak is még összejön a párkapcsolat dolog. Most írjátok majd ,h mert görcsös vagyok,de ez sem igaz,mert megvagyok egyedül is csak egy baromi nagy űrt érzek hogy nincs senkim.
2022. nov. 20. 10:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért érzed, mert tényleg elakadt. Nagyjából tudom mit érzel, én is ilyen vagyok. Mindig csak rövidebb távú kapcsolatok jönnek össze vagy alkalmik, egyszerűen nem találok társat. Én arra jutottam, hogy bennem van a hiba, mert akikkel ismerkedtem eddig azok mindannyian normális lányok voltak, nem hiszem hogy csak szopattak volna. Szóval most próbálok rájönni min is kellene javítani, ezt ajánlom neked is.
2022. nov. 20. 11:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Talán az a probléma ,hogy túl rendes vagyok.. Nálam sokkal "szemetebb" emberek is ki tudnak alakítani párkapcsolatot csak én nem.. Nyílván van bennem is hiba de amiket én látok azok nem olyan hibák,hogy szerzetesként haljak meg.
2022. nov. 20. 11:09
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Ehhez amúgy nem elég az infó. Első körben látni kéne hogy nézel ki. Mik a hobbijaid, milyen elvárásaid vannak stb
2022. nov. 20. 11:15
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Tudom, hogy elcsépelten hangzik, de akkor jön a szerencse általában az életedbe, amikor elengeded a témát. Építsd magad, élvezd az életed...
2022. nov. 20. 11:15
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
#2 ez nem így működik. A rosszfiúkat az éretlen kislányok szeretik általában, kapcsolatra nem ilyen lány kell. Ha neked igen, akkor tényleg rosszfiúnak kéne lenned.
2022. nov. 20. 11:53
 6/17 A kérdező kommentje:
#3 Kinézetem átlagos, egy kis hasam van de nem vagyok kövér. Tanulok,dolgozok, pokerezek , gitározni szoktam, szeretek a kertben lenni stb. olyan hobbim nincs ami érdekelné a nőket ill csak azért nem fogok magamra erőszakolni egy új hobby-t mert megérzik ,hogy igazából nem is azért vagyok ott , ilyen pl a táncsuli, főzősuli ott tuti lenne lehetőség csak engem hidegen hagy mindkettő. A rosszfiúság is ilyen ,hogy azt sem lehet magadra erőszakolni vagyis lehet de egyből levágják,hogy te nem vagy az. A gond az ,hogy valakinek a kapcsolat teremtés ismerkedés simán megy elég csak kimennie az utcára bárhol nem kell hozzá semmi. Nekem meg vért kellene izzadni, személységet változtatni, életstílust stb és még akkor sem garantált semmi ,mert a kisugárzásom lehet nem olyan ami vonza az embereket.
2022. nov. 20. 12:13
 7/17 anonim ***** válasza:
74%

Egy csomó nő van aki szeret kertészkedni, meg olyan is, aki imádja a gitározó pasikat.

Pl itt is van otthon/kert kategória, ott is elkezdhetnél beszélgetni.

2022. nov. 20. 13:40
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

Ellentmondás. Vagy megvagy egyedül, vagy érzed az űrt, a kettő együtt nem megy.

Olyan lehetsz, mint én, a lényeg, hogy ne hagyd abba a randizást és légy kitartó. Nem lesz jó, ha 15 randi után egy 16. nő fog igent mondani, de legalább lesz valakid... én is így tolom most.

2022. nov. 20. 14:28
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem ellentmondàs ,mert elvagyok egyedül is. Csak hiàny van.
2022. nov. 20. 17:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem olyan nőket keresel, akikkel egyezik az érdeklődésetek?
2022. nov. 20. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!