Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lesz még valaha kapcsolatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz még valaha kapcsolatom?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, kb. egy éve vagyok egyedül, előtte egy kapcsolatom volt, ami kb. négy évig tartott. Nem vagyok 10/10, de tudom, hogy jól nézek ki, értelmes vagyok, viszont egyáltalán nem vagyok kezdeményező típus és a flörtölésben is már-már röhejesen rossz vagyok, főleg, ha tetszik valaki. Szó szerinti értelemben nem keresem a párom, tudom, hogy hülyeség, de azt szeretném, ha nálam kezdeményezne valaki, viszont azt érzem, hogy bár vonzónak tartanak az emberek, nem mernek kezdeményezni, ridegnek/elérhetetlennek tűnhetek sajnos külső szemmel (pedig csak szimplán nem tudok normálisan viselkedni ilyen szitukban), Jelenleg suliba járok, így nem igazán van időm (és mostanában sajnos társaságom sem) kimozdulni, bulizni, stb., ahol több lehetőségem lenne ismerkedni. Kezdek kicsit félni attól, hogy minél több ideig vagyok egyedül, annál kisebb lesz a valószínűsége, hogy megtalálom még valaha a párom, félek attól, hogy örökre egyedül maradok. Jól elvagyok így is, sok minden érdekel, nem vagyok társfüggő, feltalálom magam egyedül is, de jó lenne, ha szerethetnék valakit, aki viszont szeretne és akivel megoszthatnám a gondolataim, stb.

Vannak itt olyan lányok, akik hasonló szituban voltak, de megtalálták a párjukat?:) Jó érzés lenne ilyen sztorikat olvasni, lenne egy kis reménysugaram :D

2022. nov. 19. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen, hogy egyedül maradj nőként, ha kicsit is nyitott vagy és szeretnél kapcsolatot. Úgyhogy ne aggódj.
2022. nov. 20. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy az első írja.

Eljön a te időd is.

2022. nov. 20. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy lesz. Még előtted az élet. Élvezd ki azt is hogy egyedül vagy.
2022. nov. 21. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!