Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda férfiak ti hogy viselite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda férfiak ti hogy viselitek a sorsotok? Hogy birkóztok meg vele?

Figyelt kérdés

Úgy érzem kibszott velem az élet.

Nem kellek senkinek sem, mert különc vagyok és ronda.

Túl vagyok egy idegösszeomláson is.

Elegem van az emberekből, kimutató az összes.

Sose volt barátnőm, most 31éves vagyok. Nők közelében teljesen zavarba jövök. Nem tudom hogy kezeljem őket, hogy közeledjek.

Próbáltam sok mindent, romantikust, rámenőst, pajzánt, flegmát stb de az az igazság egy ronda férfi csak ronda marad bármit csinál.

Igazából már undorodóm az emberektől meg a nőktől is valamennyire.

Belefáradtam, hogy esélyt sem adtak nekem soha a nők és még élvezték is, hogy szívathatnak.

Számomra nagy csalódás hogy a szép nők mennyire selejtek úgymond, mennyire üresek könnyűek.

2022. nov. 19. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

Nekem sem volt még barátnőm.

Nem túl jó a hozzá állásod szerintem.

Régen nem a szépfiú biztosította a gyerek és a nő túl élését, hanem amelyik hitt önmagában.

Próbálj meg nem gondolni a szexualitasra és minél kevesebbet masztizni,de azért ne folysd el ha nagyon nem birod urisd ki magad. Mikor meglataz egy számodra vonzó nőt cselekedj, ne agyald túl a dolgot, légy bátor. Érezd ahogy ösztönöz gondolkodás agyalas nélkül.

30/F nekem sem volt még barátnőm amúgy. :)

2022. nov. 19. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

"Számomra nagy csalódás hogy a szép nők mennyire selejtek úgymond, mennyire üresek könnyűek."

Na! Ismet!!! kibukt a szög a zsákból! Neeem a nőkkel van a baj. Azzal van a baj, hogy csóró vagy, ronda vagy, semmit sem tudsz nyujtani, de a fullos nő az kéne!

Bonusz, hogy a szép nők felszinessegéről papolsz, majd kiderül, hogy ugyanolyan felszines vagy! 🤣🤣

2022. nov. 19. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Több önbizalmat és változtass a viselkedéseden, olvass, sportolj! Én is csúnya vagyok és mégis 10+ nővel voltam, a legrövidebb kapcsolatom egy éjszakás kaland volt (több is volt belőle), a leghosszabb kapcsolatom meg 4,5 év. Még olyan is volt, hogy lányok egymásnak beajánlottak... És nem, nem vagyok tele pénzzel, sosem voltam. Egy rendezett kis saját albérletben élek. F 44
2022. nov. 21. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!