Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha irodalmi alkotásokba népszerűsítenék őket, az incelek is népszerűbbek volnának?

Figyelt kérdés

A szingliség is nagy divat lett a Bridgit Jones könyvek után, az addig szégyellni való egyedülállóságból divat lett. Arra gondoltam hogy írnák egy sci fi regényt amiben az incelek lennének a pozitív jófiúk és akkor ha sikeres volna a könyv, az incelek is népszerűbbek lennének.

Arról szólna a regény hogy a chadek folyton hódítgatnák a nőket meg kihasználnák őket meg csak sexre kellenének nekik. (Eddig nem is sci fi!).

Aztán jönne egy incel srác aki am tök jófej meg kedves meg tiszteli a nőket de a hipergámia miatt nem jut sexhez. És a szomszédba meg lakna egy ijen Becky kategóriás csaj. És a Beckyt meg környékezné egy nagydumás macsó alfa Chad. A szokásos nyomulós módon le akarná dumálni a bugyit a csajról.

De! Közbe az incel srác aki am egy informatikus meghekkelné a tinder adat bázissát és rájönne hogy idegen földönkívüli lények szivárognak be az emberiség közé. És a nagy csavar: a gonosz idegenek a chadek! Az idegenek a nagydumás macsó chadek álcájába bújva hálózzák be a lányokat hogy a testükből leszívják az energiját és úgy élősködjenek.

De az incel srác mikor erre rájönne bevetné a super képességét: össze hívná a többi informatikus incelt, és közösen egy DDoS támadást indítanának péntek este party time-ban a Tinder szerverei ellen! A rendszer lefagy! A chadek kétségbe esetten próbálkoznak de nem jutnak nőhöz! Nem tudják elszívni a csajok energiáját sex útján! És mind megpusztulnak!

A végén meg a normie incel srác végre sexelhet a Becky szomszédlánnyal, és minden nő hálás a hős incel csapatnak akik megmentették a világot a chadek inváziójától.

2022. nov. 19. 15:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha magas irodalom lenne, rohadtul nem úgy ábrázolnák őket, mint szeretnéd. :D

Tudod, miben van ilyen karakter? A párizsi Notre-Dame regényben, Frollo a pap. Ő a főgonosz.

2022. dec. 1. 08:36
 22/23 anonim ***** válasza:
20: Ettől még szerintem létezik "barátzóna". Nekem saját tapasztalatom, hogy volt olyan nő az életemben, akinek nem volt senkije, nekem sem volt senkim, nem volt "elmaradt koncert" vagy semmi "körülmény", mégis éveken át csak barátok lehettünk az ő részéről, mert bírt mint havert és jó volt velem lógni, de férfiként nem voltam az esete.
2022. dec. 1. 22:26
 23/23 anonim ***** válasza:
83%

22, nem is írtam olyat, hogy nem létezik. Elég hosszna kifejtettem, hogy létezik...

Igen, ez is egy helyzet. Vagy te nem tudtál olyan férfiként bemutatkozni ami neki bejön, vagy ő nem volt "felvevő" módban amikor kellett volna. A legtöbb dolog az első pár napban vagy max 1-2 hétben dől el, mint ahogy a legelső találkozás legelső 1 másodperce is nagy erővel befolyásolja a másikról alkotott véleményünket. Rövid idő van "bizonyítani" és ha nem pont úgy sikerül vagy a másik eleve nem is figyel, akkor azon már elég nehéz változtatni.

2022. dec. 2. 09:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!