Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha irodalmi alkotásokba népszerűsítenék őket, az incelek is népszerűbbek volnának?
A szingliség is nagy divat lett a Bridgit Jones könyvek után, az addig szégyellni való egyedülállóságból divat lett. Arra gondoltam hogy írnák egy sci fi regényt amiben az incelek lennének a pozitív jófiúk és akkor ha sikeres volna a könyv, az incelek is népszerűbbek lennének.
Arról szólna a regény hogy a chadek folyton hódítgatnák a nőket meg kihasználnák őket meg csak sexre kellenének nekik. (Eddig nem is sci fi!).
Aztán jönne egy incel srác aki am tök jófej meg kedves meg tiszteli a nőket de a hipergámia miatt nem jut sexhez. És a szomszédba meg lakna egy ijen Becky kategóriás csaj. És a Beckyt meg környékezné egy nagydumás macsó alfa Chad. A szokásos nyomulós módon le akarná dumálni a bugyit a csajról.
De! Közbe az incel srác aki am egy informatikus meghekkelné a tinder adat bázissát és rájönne hogy idegen földönkívüli lények szivárognak be az emberiség közé. És a nagy csavar: a gonosz idegenek a chadek! Az idegenek a nagydumás macsó chadek álcájába bújva hálózzák be a lányokat hogy a testükből leszívják az energiját és úgy élősködjenek.
De az incel srác mikor erre rájönne bevetné a super képességét: össze hívná a többi informatikus incelt, és közösen egy DDoS támadást indítanának péntek este party time-ban a Tinder szerverei ellen! A rendszer lefagy! A chadek kétségbe esetten próbálkoznak de nem jutnak nőhöz! Nem tudják elszívni a csajok energiáját sex útján! És mind megpusztulnak!
A végén meg a normie incel srác végre sexelhet a Becky szomszédlánnyal, és minden nő hálás a hős incel csapatnak akik megmentették a világot a chadek inváziójától.
2
Igen! A jelenlegi trend szerint a normal fiú/ férfi 175-185 cm magas és 60-70 kg. A 90 években egy 80-95 kg közötti férfi átlagosnak számított! Ma már ez a disznó undorító a nők szerint.
Hát nézd. Próbáld meg. De felhívnám pár dologra a figylemed:
1. Pocsék a helyesírásod, szóval erős lektorálást javasolnék.
2. Logika bukfenc a dologban az, hogy a chadek csak tinderen tudnak csajozni, élőben nem. Pedig a tényleg jó pasik elsősorban élőben tudnak jól csajozni. Party időben nem a mobiljukat nyomkodják, hanem partyban vannak, szóval ezen semmilyen hackelés nem segít.
3. Ez a sztori ezerszer meg lett már írva. Ennek ellenére lehet jó, a toposzok azért vannak, mert szeretik őket az emberek.
4. A jófej, értelmes, humoros, szimpatikus, de szingli pasi nem incel. Az ilyen történetek tanulsága sosem az, hogy valaki más eltávolítása általl leszel te jó, hanem az, hogy valamit megtanulsz és azáltal haladsz előre.
Karakterfejlődés nélkül ez a film unalmasabb lesz, mint a Hardcore Henry. Sok csihi-puhi érdemi tartalom nélkül.
Ha így akarod ábrázolni az inceleket ahogy írod, akkor nem fogod elérni a célodat. Ugyanis az incelek nem ilyenek a valóságban, így nem őket fogod népszerűsíteni, hanem a sima szingli, jófej pasikat.
15, ennek egyszerű oka van.
Én a jófej, értelmes, humoros, szimpatikus emberekről írtam, akik alkalmasak egy film szerethető főhösévé válni. Ha nem szerethető a főhös, a sikereinek sem ofgunk nézőként örülni.
Az itt megismet incelek visoznt elképesztően sztereotpiákban gondolkodnak, cimkéket aggatnak minden létező emberre (gigachad, cahd, high-normie, normie, low-normie, fakecel, incel, mangina, white knight... és ez még csak a férfi cimkék egy apró szelete volt..), sok esetben gyűlölködve beszélnek a nőkről, de a legtöbb esetben legalább tárgyiasítják, felszínesen gondolkodnak a párkapcsolatokról, felszínesen ítélnek meg embereket, panaszkodnak, vádaskodnak.
És ez bizony nem egyezik a "jófej, értelmes, humoros, szimpatikus, de szingli" halmazzal.
KIVÉTEL
Akkor lehetne ezt feloldani és filmesíteni, ha a film elején egy klasszikus incel lenne aki épp úgy gyűlöli a világot, mint magát, és a film folyamán jellemfejlődésen esne át és tanulna valamit, ezáltal sikert is érne el. Mint pl már létező sztorikban Gru (Despicable me) vagy pl Jim Carrey Grincs karaktere.
Csakhogy ezt az incelek nem tekintik incelnek, az ilyet fakecelnek hívják. Az egy külön misét megér, hogy az, hogy siker esetén retroaktívan is kitagadja a közösség egyértelműen arra utal, hogy az incelségbe kódolva van a sikertelenség, hisz minden vágyuk ellenére pont az tartja őket a közösségben, hogy akkor lehetnek incelek, ha soha nem is lesz nőjük:D De ez már más tészta.
Szóval yep, az incelek nem jófej, értelmes, humoros, szimpatikus, de szingli férfiak.
19, ugyan a legtöbbet valóban ezen az oldalon találkozom incelekkel, de nem azokat titulálom incelnek, akinek nincsen csaja, hanem azokat, akik magukat is annak hívják. És az ő viselkedésükről, véleményükről, jellemükről írtam.
18, csak egy példa:
Megismerkedtem egy lánnyal az interneten. Nagyon szimpi volt, egy cosmó dologban hasonlítottunk, nagyon tetszett és mint kiderült, én is neki. Csakhogy ő a Balatonon lakott én meg Budapest mellett és ovltunk vagy 14 évesek, ráadásul az anyja eléggé beleszólt a magándolgaiba, így találkozó kizárva. Lett volna eg ykoncert amire feljött volna a szüleivel Pestre, le is volt szervezve, hogy ő melyik széken fog ülni, direkt mellé vettem én is jegyet és le volt zsírozva, hgoy hogy fogunk "helyben megismerkedni"... de a koncert elmaradt.
Aztán telt az idő és nekem barátnőm lett, neki barátja. Aztán az egyetemre feljött Pestre és akkor végre valahára találkoztunk. De... más volt már az élethelyzet, így maradtunk barátok. Most 29 évesek vagyunk és a mai napig tartjuk a kapcsolatot, néha ha Pesten jár itt alszik, összebarátkozott a feleségemmel, stb...
De ez fordítva is létezik. Amikor eleve úgy ismerkedsz meg valakivel, hogy közben van párod. Ilyenkor (egy bizonyos szint fölött) akármennyire is teper a másik, egyszerűen esélye sincs, mert kategorikusan nincs esélye, hiszen te párban vagy.
De ugyanez értendő szakítás utáni állapotra is, illetve arra az időszakra, amikor az ember szingli, de nem akar kapcsolatot. A kémiához a megfelelő helyen és időben kell lenni és a megfelelő "nyomást" kell alkalmazni. Egy túl teperső pasi akkor is visszataszító lehet, ha amúgy a lány vágyik a párkapcsolatra. Ahogy a "polite" nyomulás sem tlaál be, ha a lány épp azt akarja, hogy letaglózzák.
Ezek iylen... emberi dolgok:D Az emberek döntő többsége nem úgy éli az életét, hogy "akármikor jöhet a párkapcsolat, nyitva kell, hogy álljak". Lehet életed nőjét pattintottad le reggel, amikor késésben futottál a munkahelyedre és ő meg akarta kérdezni merre van az XY utca, de te intettél, hogy sietsz.:D
Az élethez szerencse is kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!