Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahoz hogy megtaláljam az igazit?
Az, hogy ne add fel, tegyél érte, és óriási nagy mázli. + Tudd mit akarsz, milyen kapcsolatra vágysz, mit vársz a másiktól, milyen jövőt képzelsz el - itthon vagy külföldön, lakás vagy ház, milyen jellegű párkapcsolatot?, pl házasság/ vagy szimpla együttélős kapcsolat, ha esetleg akarsz gyereket, azt is tudnod kell és azt is ha nem vágysz gyerekre, valamint kommunikálni is kell ezekkel kapcsolatban még az elején, mert ha ezekről eltérőek a nézetek és ez hosszú idő után derül ki, akár évek is mehetnek a kukába emiatt, és feleslegesen húztad az időd egy jövőtlen kapcsolatban..
Nekem kb ezek kellettek hozzá, végül 24 évesen jött össze.:)
36/N
Jó neked 21- eske.
Óriási mázli. Én ezt emelném ki elsősorban.
23.
Nemtudom mire gondolsz, mert szerintem semmivel nem sértettelek meg. Hisz a szerencsét te is említetted.
Mindenki tudja, hogy ma valóban nagy szerencse kell a társkereséshez.
Nem is az igazihoz, mert ahhoz már csoda kell, csak szimplán ahhoz, hogy legyen valakid, akivel elvagy.
Nem értem a felháborodást.
Egyébként a 24- nek valahol igaza van, csak ez marha nehéz ha az ember magányos.
22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!