Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy egy 30 fölötti nő megtalálja még az igazit? Ahhoz már nem túl öreg?
Sajnos a férfiak, különösen azok a férfiak akik nincsenek kiszolgáltatva, azok nagyon válogatósak ilyen téren. Különösen akkor ha komoly kapcsolatokról van szó. Akkor mindenképpen egy olyan nőt néznek, akár tudatosan, akár tudat alatt, aki még jó sokáig "feszes" fog maradni. Így hát sok esetben igen nagy korkülönbséggel is lejjebb keresgélnek.
Egy 30-as nő, aki még nem kelt el addigra, az már az úgy nevezett "örök szerető" típus marad? Lesznek férfiak az életében, de mindegyiknek csak pótlék lesz, amíg meg nem találják az igazit, egy huszonéves nő személyében?
Minden esélye megvan rá.
Mit lehet tudni erről a nőről?
Nem, nem marad orok szereto tipus.
az, hogy ki-miert van egyedul.epp 20-25-30-35, akarhany evesen, teljesen egyedi.
En pl 19-28 eves korom kozt kapcsolatban voltam.
Ket eve elem a boldog szingli eletem- nem, nem ugralok fszrol fszra, sot, masfel eve nem is volt szexualis kapcsolatom (nem is ismerkedem), egyszeruen tetszik, hogy a felnott eletemben eloszor vegre csak en vagyok, csak magamra kell figyelnem.
Lett rengeteg uj hobbim, ha ugy gondolom, egeszhetvegen kirandulok..vagy epp semmit nem csinalok, teljesen, de teljesen szabad vagyok :)
Jol erzem magam es ez latszik is rajtam, igen, 31 evesen pl. feszesebb vagyok, mint 21 evesen voltam.
Nyilvan, ha megunom az egyedulletet elkezdek tarsat keresni vagy, ha osszetalalkozom veletlenul azzal az emberrel, akiert megeri kuzdeni, ez valtozik majd :)
Szoval, az itteni legendakkal ellentetben pl. nincs hujjujjj 30 multam, vege az eletemnek, leertekelt aru vagyok es banatomban veszek ezer macskat panik :)
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!