Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet ezt elismerni???

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ezt elismerni???

Figyelt kérdés

Folyamatosan olvasom azokat a baromságokat a nőktől, hogy ha egy ronda, alacsony pasas vagy és ezért nem kellesz nekik, akkor fejleszd magad és már is jönnek a csajok. Mekkora egy marhaság már ez???

Ilyen nincs. Nem is volt soha. Ezer évvel ezelött is így volt és most is így van. Ez egy teljesen természetes folyamat. Ez egy szelekció. A rossz genetikával rendelkező férfiak sosem voltak vonzók a nöknél. Soha! Ezzel szerintem nincs is semmi baj. Ha nem így lenne még a fáról se jöttünk volna le.

Az a problémám, hogy nem ismerik el a nők, hogy így van. Kitalálják, hogy ők bizony a Denny De Vito-t választanák Chris Hemsworth helyett. Hát persze! Én is lizzie velasquez választanám Emily Ratajkowski helyett!

Miért nem lehet ezt elismerni???

2022. nov. 15. 02:20
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem ez egyfajta perverzitás nálad. Előfordul. Biztos sokáig voltál magányos. Nálam is ez van. 10 éve semmilyen emberi kapcsolatom nincs. Soha nem volt barátnőm. Még nagyon régen nekem is a szép csajok jöttek be. Most már a rondákat is kifejezetten vonzónak tekintem.
2022. nov. 15. 05:06
 12/46 A kérdező kommentje:

Én 165 centi se vagyok. Csak szolok. Asszem kb 160 körül lehetek. De szerintem 175 alatt már mindegy, hogy mekkora vagy.

Nem vagyok kompetens eldönteni, de azért látom én is, hogy ki a vonzó pasi és ki nem az. Mint ahogyan a nők is eltudják dönteni, hogy ki a jó csaj és ki nem az.

2022. nov. 15. 05:10
 13/46 anonim ***** válasza:
96%
Soha életemben nem voltam egyedül. 17 éves korom óta voltam kapcsolatban, sosem voltam 3 hónapnál tovább szingli. :DDDD Nem vagyok sem perverz, sem magányos :DDDD De köszi :D
2022. nov. 15. 05:10
 14/46 anonim ***** válasza:
97%
Dani DeVito 147 cm, feleség, 3 gyerek. ;)
2022. nov. 15. 05:13
 15/46 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy valaki Steve Bushcemi válassza Chris Hemsworth helyett, ahhoz bizony perverzitás kell. Mint ahogyan ahhoz is, hogy Badárral vagy akár velem valaki lefeküdjön.
2022. nov. 15. 05:15
 16/46 anonim ***** válasza:
98%
Te is kérdeztél, én is kérdezek: miért nem lehet ezt elismerni, hogy a szépség relatív? Miért kell perverznek, magányosnak vagy akár hülyének lennie másnak ahhoz, hogy őszintén vállalhassa a preferenciáit? Miért gondolod, hogy az, hogy te utálod magad, rondának látod magad azt jelenti, hogy más nem is szerethet?
2022. nov. 15. 05:27
 17/46 A kérdező kommentje:

A szépség relatív nem a kinézet/vonzódás. Annyit jelent, hogy valaki a szoke csajokat szereti valaki meg a vörösöket. Nem azt hogy valakinek lizzie velasquez jön be másnak meg Emily Ratajkowski! Ilyen ember nincs! Mármint aki nem iszonyatosan perverz.

Miért kell perverznek, magányosnak vagy akár hülyének lennie másnak ahhoz, hogy őszintén vállalhassa a preferenciáit? Azért mert ellentmond a jóízlésnek, a józan észnek, a természeti törvényeknek.

Miért gondolod, hogy az, hogy te utálod magad, rondának látod magad azt jelenti, hogy más nem is szerethet? Nem utálom magam és annyira nem tartom magam rondának, mint amennyire mindenki más. Legalább is nem találkoztam olyan emberrel (beleértve a saját anyámat is), aki csak egy minimális pozitív visszajelzést adott volna. Valószínűleg egy ilyen őszinte jezés óriási befolyással lenne rám, de ha eddig nem történt ilyen. Kétlem, hogy ezután lenne.

2022. nov. 15. 05:40
 18/46 anonim ***** válasza:
97%
Sajnálom, hogy mások nem erősítenek, hanem gyengítenek. A világ nem ilyen szörnyű hely, csak szelektíven a rosszat érzékeled belőle. Kár. Lehetne másképp is
2022. nov. 15. 05:45
 19/46 anonim ***** válasza:
95%

12 :"a nők is eltudják dönteni, hogy ki a jó csaj és ki nem az"

Én nem tudom eldönteni.

Férfiakról se.

Teljesen egyedi eset, ha valaki vonz.

2022. nov. 15. 05:59
 20/46 anonim ***** válasza:
18%

Ezt azért nem ismerik el hogy hamis reményt adjanak azon férfiaknak akik sose lesz senkije. Ezáltal jobban lehetne bántani azt aki amúgy is vesztes férfiként.

Én magas vagyok, nagy a farkam, magamhoz való esszem is megvan! Ennek ellenére anno a munkahelyen egy 160-165 cm körüli srác azzal a csajjal jött össze akihez én is vonzódtam. Lecsapta a kezemről.

2022. nov. 15. 06:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!