Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellene elismerni, hogy a muszlimoknak igazuk van, és bevezetni itt is a többnejűséget?
Kezdem úgy érezni, hogy már csak dacból tartunk ki a nem működő hagyományos keresztény családmodell mellett. Félünk beismerni, hogy tévedtünk. Pedig tény, hogy ilyen mértékű női hipergámia mellett, ahol minden nőnek a férfiak felső 10-20%-a kell, így kihalásra vagyunk ítélve, ha nem hagyjuk hogy a chad-ek több feleséget is tarthassanak egyszerre társadalmilag teljesen elfogadottan.
A muszlimokat nem fenyegeti kihalás veszély, sőt túlszaporodnak. Mi meg kis nemzet vagyunk, de csak röpke egy év alatt egy Sopron méretű várossal lettünk kevesebben. Mindezt a nők hipergámiája miatt: vagy alfa hím vagy senki. Szóval így végeredményben kevés házasság és gyerek születik.
Te támogatnád a muszlim féle többnejűség bevezetését, hogy egy férfinak 4 felesége is lehessen, ha akarja?
4 felesége lehet, nem ha akarja, hanem ha el tudja tartani megelégedéssel és egyforma szinten őket.
Igen, támogatnám.
Ha tényleges megoldást akarnál, akkor valami olyan rendszert kéne kitalálni - csak teoretikusan, mert amúgy teljesen elme roggyant dolog egy a kereszténységhez hasonló szigorú társadalmi rendszert bevezetni, bármilyen párkapcsolati felállással -, hogy a nők az után kapnak állami támogatást, ha több különböző pasitól is van gyerekük, miközben a gyerekeket a pasik nevelik 3 éves koruk felett.
Amúgy most mindentől függetlenül, szerintem nem fogunk kihalni. A magyar lakosság kb. 200 éve attól fél, hogy eltűnünk és nem lesz elég magyar ember. Aztán nézd meg az izlandiakat, alig vannak néhányan, lakhatatlan helyen vannak és mégis élnek.
Kurvára a kihalás fenyeget minket, több magyar él a mai Magyarország területén, mint az egykori Magyar Királyság területén valaha. Bár nyilván nem komoly a felvetés, csak valami becsavarodott gondolatmenetet követő incel nyüszítés punci után.
Amúgy én simán támogatnám a többnejűséget. De természetesen a csajoknak is lehessen több férjük, ha valaki azt akarja.
Nem értem..
Ha a férfiaknak az itt a bajuk, hogy a nőknek a felső 10-20% kell, még akkor is, ha nem egyetlenek az alfahímnek, ezért az "alsóbb" férfiaknak nem marad, mivel lesz jobb, ha teljesen legálisan tart a felső 10-20% több nőt?
Így, hogy szeretők, a férfi a feleséget, családot választja több "lepattanó" nő marad nektek, nem?
A ti elméletek szerint ennek lenne értelme.
Én egyszerűen csak egy őszintébb és jobban működő társadalmat szeretnék. Jó lenne nézni, hogy a jóképű pénzes faszik 4 nővel is mászkálnak az utcán, akik közül 2 terhes is. Az inceleknek pedig ugyanaz lenne a sorsuk mint most, nem jutna nekik senki, ez van.
De így legalább nem kellene mindenkinek titkolózni, és nem lenne demográfiai válság és elöregedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!