Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki több nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki több nővel él együtt és tudnak is egymásról?

Figyelt kérdés

Szóval elég sok kérdésem lenne, ha akadna ilyen kapcsolat, ahol egy fedél alatt él 1 férfi 2-3 nővel..

Csak azoknak a válaszát szeretném hallani, akiknek bármilyen tapasztalata van ilyen téren.

Szóval férjem felé felvetettem egy második nő gondolatát, akivel én néhány 3-as szintjén lennék szexuális kapcsolatban egyébként pedig velünk élne mint egy 2.feleség. Viszont bármennyire is érdekel engem, van néhány dolog, ami nem tudom, hogy működik.

Minden este 3-asban végzitek a dolgokat?

Van olyan, hogy a két nő külön- külön tölt éjszakát a férfival és ha igen, ezt, hogy tudjátok kivitelezni. Nem szeretnék külön aludni a férjemtől, de ebből adódik, hogy ha össze költözünk a nővel, ő is velünk aludna, szóval, ha nem édes hármas, valakinek fura lenne valahol gubbasztani addig.

De alapból bármilyen gyakorlati működési tanács jó lenne.

2021. dec. 20. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Igen a férjem ilyen. 1 feleség, és 2 közös kislány.

Igazából elég kényelmetlen 4-en szoronkodni a francia ágyon, de félősek a lányok, így velünk alszanak.

2021. dec. 20. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez jó :D
2021. dec. 20. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Hát picit hasonlóban volt részem. Főiskola alatt volt egy (majdnem ) fix barátnőm. Ő tőle idősebb,de középiskolai kollègiumból ismert barátnőihez költözött be +vele együtt egy másik első éves lány is aki másodikban a pasijához költözött én a barátnőmhöz. Egyik szobában laktunk mi párommal a másikban 2 lány. Az egyik törékeny félős lány a másik lányt irányította. Fontos vizsga előtt egyedül tanúltam fent napokig a felős lánynak vizsgája volt a szobatársa kivételesen nem kisérte el így ketten maradtunk az albérletben,jártunk ki együtt cigizni....jól elvoltunk,kérte éjszaka menjek át az ő szobájukba aludni. Megjegyzés: vékonyak voltak az albérlet falai, amikor barátnőmmel szeretkeztünk, áthallatszott ez izgatta őket.

Átmentem aludni persze szex lett a vége és bűntudat, először de napok múlva izgalmas kis titok. Aztán a barátnőmmel szétmentünk átköltözött a másik szobába,én vasárnap jártam vissza barátnőm kedden. A másik két lány 2-3hetente járt haza. Egyik vasárnap este, szinte rájuk nyitottam a félős lány megkérdezte lenne e kedvem 3ashoz.. onnantól majdnem minden vasárnap este együtt voltunk. Exem annyit sejtett,hogy a két lány szokott játszani egymással,mivel minden hétvégén össze tollták az ágyaikat. Szóval a félős lány lett a "főnök",-legyen "F" a másik lányt szerintem csak ő beszélte rá ő meg belement. Mindig "F" irányított az ő kielégülése volt az első a másik lány nem mindig jutott el az orgazmusig.

Szóval 3 egyenlő nincs 3 ember közűl egy a főnök.

2021. dec. 20. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:

3 ez igaz.

Nálunk ez volt van egy régi csaj ismerősöm aki mindig is domináns volt az életbe a kapcsolataiban stb.

Lett egy elég vékonyka barátja aki valahogy elérte hogy behódoljon neki a csaj, állítólag annyira jó a szexben a pasi hogy a csaj megtesz neki mindent hiába domináns.

De most a pasi behozott egy másik csajt is a kapcsolatba, és az első csaj mintha annak a csajnak se tudna parancsolni, a pasi is általában az új csajt ölelgeti az ismerősöm meg ezt csak úgy hagyja.

És nem értem hogy most mi a fene van akkor most köztük?

2021. dec. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!