Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet ezt elismerni???

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ezt elismerni???

Figyelt kérdés

Folyamatosan olvasom azokat a baromságokat a nőktől, hogy ha egy ronda, alacsony pasas vagy és ezért nem kellesz nekik, akkor fejleszd magad és már is jönnek a csajok. Mekkora egy marhaság már ez???

Ilyen nincs. Nem is volt soha. Ezer évvel ezelött is így volt és most is így van. Ez egy teljesen természetes folyamat. Ez egy szelekció. A rossz genetikával rendelkező férfiak sosem voltak vonzók a nöknél. Soha! Ezzel szerintem nincs is semmi baj. Ha nem így lenne még a fáról se jöttünk volna le.

Az a problémám, hogy nem ismerik el a nők, hogy így van. Kitalálják, hogy ők bizony a Denny De Vito-t választanák Chris Hemsworth helyett. Hát persze! Én is lizzie velasquez választanám Emily Ratajkowski helyett!

Miért nem lehet ezt elismerni???

2022. nov. 15. 02:20
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
88%
Nézz már körbe, rengeteg alacsony, ronda pasinak van párja, nyilván nem Emily Ratajkowski.
2022. nov. 15. 02:43
 2/46 anonim ***** válasza:
87%
Eszre vettem hogy az emberek sokszor leszolnak olyan ferfit aki jobban nez ki naluk.. tehat aki szerinted ronda , az valojaban a nok alma.
2022. nov. 15. 02:45
 3/46 A kérdező kommentje:
1# Budapesten élek, 28 vagyok. Most rakom le a 2. diplomámat, tehát egyetemre is járok. Lassan 14 éve minden nap átutazom az egész fővárost oda-vissza BKV-val. Még nem nagyon láttam alacsony pasassal not. Még azt is megkockáztatom, hogy soha. Egyetlen egy híres magyar pár volt. Az Andy Vajna/Tímea, ahol alacsony volt a pasas. De hát persze ez se egy normális kapcsolat volt.
2022. nov. 15. 03:25
 4/46 A kérdező kommentje:
Az alacsony a 160 centi és alatta, nem a 180 centi alatti. A ronda az meg kb. a Macaulay Culkin.
2022. nov. 15. 03:44
 5/46 A kérdező kommentje:
Ráadásúl miért járna bárki is egy ronda, alacsony pasassal, ha lehet egy magas, helyessel is. Nem tűnik túl logikusnak. Én is a szebb csajt választanám, ha lenne rá lehetőségem. Az ember mindig az elérehető legjobbat akarja. És ez teljesen normális. Ezt hívják úgy, hogy evolúció. Ettől fejlődik az emberiség.
2022. nov. 15. 04:11
 6/46 anonim ***** válasza:
82%
3-as Fábry Sándor, Badár Sándor, Rácz Jenő, Marics Peti, Kovács István Koko, a végtelenségig lehetne sorolni. Az utcán is rengeteget látni, csak te szeretsz a saját frusztrációdban fürdeni, tuti, hogy szomszédod, évfolyamtársad is van ilyen.
2022. nov. 15. 04:15
 7/46 A kérdező kommentje:
De ezeknek az embereknek nem vonzo a testük. Miért feküdne le velük bárki is? Tehát ezek a kapcsolatok nagyon eröltetettek lehetnek, hiszen vonzódás oda-vissza nem állhat fenn.
2022. nov. 15. 04:24
 8/46 A kérdező kommentje:
Miért feküdne le Badár Sándorral valaki? Hogyan lehet egy ilyen embernek a teste vonzó? Nincs olyan ronda nő, aki ennyire kétségbe lenne esve. Legalább is ma már biztosan nem.
2022. nov. 15. 04:25
 9/46 anonim ***** válasza:
93%

"A rossz genetikával rendelkező férfiak sosem voltak vonzók a nöknél. Soha!"

Vannak kivételek, mindig is voltak és lesznek is.

Nekem sosem tetszettek azok a férfiak, aki mindenki másnak. A barátnőim szerint én a kifejezetten rondákra buktam mindig is. A férjem is olyan ember lett, aki merőben más, mint a kordivat. Szeretem a szabálytalan vonásokat, fura orrokat, a nem átlagos testalkatot, túl alacsony, túl magas, túl sovány, túl testes stb. Csak valamilyen legyen, ne olyan egy kaptafa, tudod. Nekem ez a szép, vonzó. Egy Chris Hemsworth-re meg sem mozdul bennem semmi. Na, de ha Jeremy Ironsról van szó, vagy Steve Buscemi-ről, vagy Benedict Cumberbatch-ről, az más :)

A másik pedig, hogy imádom az okos férfiakat. Sorra olyanokhoz vonzódtam életemben, akik a tudományok felé érdeklődtek és imádtam őket hallgatni. Nincs szexibb egy kiemelkedően okos férfinál (szerintem :)). Szóval egy pocakos fizikusnak nálam mindig is több esélye volt, mint egy modellnek. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem vagyok speciális nő, rengetegen vagyunk, akik hasonlóan érzünk! :)

2022. nov. 15. 04:26
 10/46 anonim ***** válasza:
90%

7: Amennyiben hetero férfi vagy, nem vagy kompetens eldönteni, egy hetero nőnek milyen test vonzó.

Neked a női test a vonzó, még jó, hogy nem a Badár Sándor.

8: Megfejtettem neked.

165 centi!

Azért.

[link]

2022. nov. 15. 05:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!