Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hamar találnak kapcsolatot, hogy csinálják?
Nem ez volt.
Megbeszéltük ha vele vagyok nem mehetek vissza a volt páromhoz, döntsem el!
Azaz nem berugtam es megd.gtak, hanem aznaptól volt a barátom én meg bnője, és minde szex előtt lett letárgyalva.
Nem egy szexhajhász random senkiházival voltam mint az összes többi lenne, ezért is volt nehéz találni olyat hogy kivel töltsem el az estém. És meg lett szűrve.
Szóval elmentünk szórakozni és meg lett beszélve hogy párkaocsolatban vagyunk! Most vagy belevágok így hogy 10 év után először látva rábólintok, vagy nem. Bízom benne hogy nem ver át, szeret kitart, nem használ ki, vagy nem.
De ha vele ma elmegyek, onnan ninca hátraarc, nincs már volt barát kibékülés semmi.
Döntsek!
És döntöttem. És adtam bizalmat.
Es tudta hogy nem semmi egyetlen féléjszakábol hozni döntéseket, de ő is meghozta azt a döntést hogy én bnője vagyok. És vagy rámondom hogy elfogadom vagy nem.
Kb mint a mátrixban. Válassz, hogy pirosat vagy a kéket veszed be:D
Igen vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!