Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik hamar találnak kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hamar találnak kapcsolatot, hogy csinálják?

Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Szakítás napjan felhivtam egy régi isnerősöm akivek sokat buliztam meg szexeltem anno, hogy szakitottam es inni akarok es vele lehet bulizni mert laza jön e velem.

Eljött.

Es szerelem is lett első ejszakátol.

De addig meg nem is láttam 10 évig se

2022. nov. 15. 07:55
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

*Szóval reggel szakitottunk, napközben le voltam sokkolva, ejszaka már másik barátom volt aki szeret imád es nem olyan aljadék mint a volt párom.

A volt párom el sem hitte hogy nem mellette pasiztam, hanem valoban a szakitás napján beszéltem vele először 10 év után.

Aztán 10 év után ott folytattuk helyből, ahol abbahagytuk, csak hatalmas szerelem is lett.

2022. nov. 15. 07:58
 13/24 anonim ***** válasza:
56%

11/12 igen nőként ez ilyen egyszerű

Főleg hogy a nőknek a kapcsolat alatt is mindig vannak eltartalékolva befútó pasik

A nők a szakítás napján azonnal új kapcsolatban vannak, de minimum lefekszenek valakivel

A pasik meg síratják a kapcsolatot és évekig egyedűl maradnak

Ebből is látszik milyenek a nők

2022. nov. 15. 08:02
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Nekem soha nincsenek kapcsolat alatti tartalékaim.

Es nem egyszerű. Ha egyszeru lenne nem 10 évvel ezelotti vkit kellett volna keresnem hogy jöjjön velem inni.

Egy emberre sem szamíthattam akkor amikor majdnem belehaltam egy szakításba. Egy ember sem volt az aki mellettem lenne bajban, aki jön, aki ráér. Senki.

És hihetetlen hogy viszont az akivel 10 éve nem is beszéltem, 10 év után azonnal ott volt.

A nők ilyenkor amugysem kapcsolatot keresnek hanem vigaszt. De én ezt őszintén el is mondtam, csak átalakult az egész első naptól együttjárássá, azaz nem békülhetek ki, nem beszélhetek már a volt párommal akkor ha vele vagyok, jol gondoljam meg. Így indultunk aznaptól.

Amúgy olyan is volt hogy huszonévesen egy szakítás után egy világ omlott bennem össze es jóformán a Dunának indultam el. Akkor teljes sokkban voltam. Vmi földöntuli sokkban.

Es véletlen egy haverom jött szembe velem az úton.

Olyan sokat jelentetett ő is, hy szerintem ő életet is mentett ezzel. És vele is összejöttünk. Azóta is barátom csak már nem úgy, de lelkitárs ma is.

2022. nov. 15. 08:29
 15/24 anonim ***** válasza:

Akik hamar találnak kapcsolatot, hogy csinálják?

Férfi oldal: jól néznek ki, népszerűek, menők, jó dumájuk van, jó kiállásuk, magabiztosak és elég tág az ismertségü körül, sok emberrel találkoznak, sok nő ismerősük van, könnyen ismerkednek, alapvetően rendkívül extrovertáltak.

Női oldal: ugyanaz mint a férfi, de itt van még pár dolog. A legtöbb átlagos/átlagon felül nőnek van legalább 1 srác, aki "barátzónában" van. Többnyire lelki szemetesládának tartva, de az ilyen nő szakítás utáni gyengébb pillanatában lehet, hogy megtalálja ezt a srácot/srácokat másra is...

Online társkereső: egy átlagos csajnak kb. 1 nap alatt lesz 500+ like-ja és legalább 50 match. Elmegy ezek közül a legjobb pasival randizni aztán garantáltan lesz belőle valami. Ha más nem szex vagy rövid kapcsolat.

2022. nov. 15. 08:47
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Engem valahogy ilyentájt, pontosabban november vége felé dobott a pasim. Egy hétig voltam szingli, de az is csak azért, mert "hogy nézne már ki, ha rögtön", (akkor még szülőkkel éltem, mint nappalis egyetemista). Dec. 5-én már ki volt mondva, hogy járunk:)

(Ma a férjem, és hálás is vagyok annak, aki ejtett.)

(N/28)

2022. nov. 15. 10:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem válogatnak
2022. nov. 15. 10:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Átlag nőként azonnal lehet akár több "kapcsolatod" is, átlag alatti nőként kicsit nehezebb, több kompromisszummal, de ott is hamar (max fél év), átlag férfiként évekig tartó keresgélés és megalázkodás, átlag alatti férfiként pedig kvázi esélytelen, nagyjából a lottó 5 nyerséi esélyeivel van egy szinten annak valószínűsége, hogy összejön bármi is.
2022. nov. 15. 13:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Privre: egyikkel éveket jártam es en szakítottam, a másik meg el akar venni.

Soha nem idegen szexzajhász aljadék pórnéppel kezdek mint te.

2022. nov. 15. 15:09
 20/24 anonim ***** válasza:
A nullások miért kaptak nullát?
2022. nov. 15. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!