Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne nyomasszon az hogy 23 évesen nem volt kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Nagyon önbizalom hiányos voltam tiniként, meg nem is nagyon volt lehetőségem ismerkedni. Amikor itt azt olvasom hogy van akinek 14-16 évesen kapcsolata van, akkor úgy érzem hogy nekem kimaradt valmi. Bár én abban a korban még gyereknek éreztem magam, és a szex még korai lett volna szerintem.2021. máj. 26. 16:42
1/7 anonim válasza:
Töltsd le a Tindert, és ismerkedj!
2/7 anonim válasza:
Állj le azzal, hogy önmagadat másokhoz hasonlítgatod, kérdező. Hidd el, nagy szívességet teszel ezzel magadnak.
3/7 anonim válasza:
Húzzál bele, hogy ne kelljen kiírni ezt 5-10 év múlva is.
4/7 anonim válasza:
Nőként elég regisztrálnod valamelyik társkeresőre, és várnod a jelentkezőket. Férfiként nehezebb dolgod lesz akár társkeresőn próbálkozol akár élőben ismerkedésnél.
5/7 anonim válasza:
Én 22 vagyok és szintén nem volt még kapcsolatom. Ha csak azt nézem, hogy én mit érzek, akkor nekem őszintén szólva ez nem probléma, nem vágyom különösképpen párkapcsolatra. Majd lesz, ha lesz. Viszont közben én is érzem a társadalmi nyomást, hogy tizenéveseknek is van kapcsolata, a korombeliek is sokan ugye párkapcsolatban élnek vagy akár már házasodnak, gyereket várnak, nevelnek. Egyesek akár le is néznek vagy sajnálnak miatt, vagy sokak szemében emiatt például nem vagyok teljes értékű felnőtt. Stb., stb. Szóval nyilván értem én is, hogy mire gondolsz, viszont úgy vagyok vele, hogy az nem az én dolgom amit mások gondolnak és innentől fogva nem érdekel.
6/7 anonim válasza:
Igyál minden nap egy kis páleszt
7/7 anonim válasza:
Azt értsük már meg, hogy vannak korán és késő erő típusok. Van akinek gimiben lesz párja van akinek utána.
Légy bátor, szedj fel valakit. Rajossz h nem ördögtől való ez és utána már minden megy mint a karika csapás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!