Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Mérnök lányok ), válaszolnátok kérdésemre?
A következőről van szó:
Van egy lány, akit az egyetemről ismerek. (de igazából csak távolabbról, nagyon még soha nem beszéltem vele.)
Ez a lány kifejezetten tetszik, és én úgy veszem észre, hogy ez fordítva is valahogy így van. Azonban az van, hogy nagyon sok tanulnivaló van és ilyenkor az embernek ezekkel nagyon sokat kell foglalkozni, készülni a tantárgyakból, stb. Tehát nagyon sok figyelmet igényel.
A kérdés lényegében a következő lenne: Szerintetek értelmes most elkezdeni ismerkedni ezzel a lánnyal, vagy pedig annak van több értelme, hogy az ember kivárja, amíg vége a szorgalmi időszaknak és inkább majd utána, amikor az embernek több ideje, figyelme van?
Az lenne a legjobb, ha olyanok válaszolnának, akik amellet, hogy egyetemre járnak még mondjuk dolgoznak is, vagy valami más ehhez hasonló tevékenységet is végeznek.
Természetesen olyanok is írhatnak, akik már nem egyetemisták, hanem már végeztek/félbehagyták, de utólag tudnak erre mondani valamit. Meg olyanok is, akik nem mérnökök, de valami hasonló, több figyelmet igénylő szakon tanulnak/tanultak. (pl. jog, általános orvosi, infó? stb...) De leginkább lányok/nők válaszát várom.
Tanuljatok egyutt!! Ugy alakulnak a baratsagok meg egyebek..
Mernok vagyok.
Statisztikusnak tanulok, de szerintem az egyetemen nsgyon sok fiu lany baratsag van. Egyutt tanulas, jegyzetcsere, gyakorlas, korrepetalas stb. Az is teljesen valtozo hogy orakon ki ki mellett ul.
Tehat az atlagos egyetemi elet folyaman siman meg tudnatok ismerni egymasty amibol idovel akar tobb is kialakulhat.
Viszont ha csak vizsgaidoszakban lenne idod ismerkedni meg kapcsolatra akkor neekd ez az egesz nem valo. Hisz utana megint jon a szorgalmi idoszak. Akkor majd 4 honapig nem beszeltek?
Szoval ha elfoglalt az egyik fel vagy mindketto akkor a legjobb nem ismerkedni kert ugyse lenne eleg ido egymasra (kiveve persze ha midnket fel meg akarja oldani es ezaltal meg is oldja. De t enem ugy hangzol mint aki meg akarja oldani)
Nekem anno ment szét emiatt kapcsolatom. Aki nincs benne nem látja, hogy mennyi időt igényel. Egyébként nem hiszem, hogy ennél a kérdésnél annyira mérvadó lenne a nem.
Üdv, egy villamosmérnök.
Szerintem is közeledj nyugodtan.
Én nappali mérnökinformatikus mesterre járok és mellette félállásban dolgozom, szóval elég leterheltnek érzem magam. De így is van igényem társaságra, pont ez az, ami feltölt. És a közös tanulás is nagy segítség. Ha vannak közös tárgyaitok, akkor jó kiindulási alap a közeledéshez is. Vágj bele nyugodtan :)
Amúgy tapasztalatból mondom, hogy a teljes állású munka nem merít majd le annyira, mint egy mérnöki szak+mellette munka. De attól még sosem szabad eldobni a magánéletet és azokat a dolgokat, amik örömet szereznek és feltöltenek. Ezekre mindig kell szánni időt, mert kimerülsz, kiégsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!