Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha válaszolnátok egy kérdésemre, érdekelne, akkor hogy is van ez?
Szerelmemnek felesége van, mi négy éve vagyunk együtt. Szándékosan nem írtam szeretőt, mi annál többek vagyunk egymásnak. Tudom hogy szeret, nem is ez a kérdésem. Napi kapcsolatban vagyunk, ha nálam van, nem csak szexről szól minden, főzünk, beszélgetünk, filmezünk, élünk mint mások. Szinte ez a második otthona.
Amire kíváncsi vagyok, mikor erről írok, mindenki lehurrog, hogy nem szeret, a feleségét szereti, máskülönben már velem lenne.
Másrészt viszont, mikor egy feleség ír hasonlót, akkor mindenki azt írja neki, ha megcsalt nem szeret, nem tisztel. Ha szeretne, nem csalna meg.
Ennyire számít, ki teszi fel a kérdést? Nézőpont kérdése minden?
Az emberek nem ismerik az elme működésének mechanizmusát.
Szeret titeket s szerelmes belétek.
Te is a női nem szégyene vagy, ha képes vagy egy nős férfival lenni és egy pici önbecsülésed sincs.
Na pont annyit érsz, mint ez az egész kettős játszma.
Olyan ez az oldal mint egy morális iránytű ahol észak a "jó", dél a "rossz".
Teljesen mindegy mit írsz vagy mit válaszolsz, ha a válaszod a morális közhelyek pozitív táborába tartozik akkor fel vagy pontozva, ha nem akkor meg le.
Ezért van az, hogy ezen az oldalon senki nem csalja a párját, nem is csalta soha, kizárólag szerelemből van együtt valakivel vagy egész életében azt várja önmegtartóztatva, nem érdekli a sok pénz sem a külsősségek.
Itt mindenki egy kisangyal és aki kisangyalhoz méltóan böfög valamit oda egy kérdéshez annak meg a fenékrepuszi, aki meg kijelenti, hogy az élet nem mindig fenékig tejfel az máris le van taszítva a pokolba.
Értem a kérdésed, ugyanakkor próbáld meg a párod helyzetébe képzelni magad. Ha te lennél ebben a szituációban és fülig szerelmes lennél házasságon belül egy másik emberbe, mi lenne az az eget rengetően nagy dolog, ami miatt nem lépsz ki abból, ami már nem működőképes? Csak nem tartanak otthon pisztolyt a fejéhez!
Ami a legrosszabb ebben az egészben, hogy te megelégszel ennyivel. "Tudom hogy szeret" ja, tök jó meg minden, de milyen érzés az, hogy sosem fog bemutatni a szüleinek, a barátainak? Sosem fog mások előtt felvállalni? Sosem leszel első? Sosem a te otthonod lesz az első otthona? Nem fog elvenni feleségül, nem szülhetsz neki gyereket. Ezen már elgondolkoztál? Nyilván nem, mert álomvilágban élsz. Ami a valósággal egy kicsit sem kompatibilis. Azért 4 év az rengeteg idő. Ha eddig nem lécelt le otthonról, mi a garancia arra, hogy később lefog? Semmi. Csak az üres ígéretek, amivel majd kitörölheted a s****d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!