Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha válaszolnátok egy kérdésemre, érdekelne, akkor hogy is van ez?
Szerelmemnek felesége van, mi négy éve vagyunk együtt. Szándékosan nem írtam szeretőt, mi annál többek vagyunk egymásnak. Tudom hogy szeret, nem is ez a kérdésem. Napi kapcsolatban vagyunk, ha nálam van, nem csak szexről szól minden, főzünk, beszélgetünk, filmezünk, élünk mint mások. Szinte ez a második otthona.
Amire kíváncsi vagyok, mikor erről írok, mindenki lehurrog, hogy nem szeret, a feleségét szereti, máskülönben már velem lenne.
Másrészt viszont, mikor egy feleség ír hasonlót, akkor mindenki azt írja neki, ha megcsalt nem szeret, nem tisztel. Ha szeretne, nem csalna meg.
Ennyire számít, ki teszi fel a kérdést? Nézőpont kérdése minden?
Mit számít, hogy kinek mit mond a szájával? Elhagyta érted a feleségét?
Nem.
Első és egyetlen vagy neki?
Nem.
Neked ez megfelel?
Ha igen, mit számít?
Éppen még szerethet is, csak mire mész a szeretettel, ha gerinc nem párosult hozzá?
Igen. És végre egy jó kérdés: Nézőpont kérdése minden?
IGEN!!!
Viszont ne felejtsd el, hogy az emberek könnyen írogatnak itt, és szerintem nagyon sok tapasztalatlan fiatal is, akik nem is értik mit írogatnak, csak véleményül van. Sokan mondanak dolgokat, de másképp cselekednek.
Másrészt teljesen elképzelhetetlen számodra hogy a férfi akinek felesége van és szeretője (szerelme) az esetleg szereti mind a két nőt? Miért elképzelhetetlen? Hisz a barátaimat is szeretem, szüleimet is. Nincs anyát jobban szeretem apánál szindróma. A szeretetnek nincs határa, ez a legjobb benne. :)
Az más kérdés miért. Mit ad a szerető, mit ad a feleség. A való realitásban is minden embert akit szeretünk különböző okok miatt szeretjük. Így van ez itt is.
A feleségétől nem kap meg "valamit" amit a szeretőtől megkap. De a szeretőtől meg nem kapja meg azt, amit a feleségétől. Tehát mindkettőt szereti, különböző okokért. :)
Az már más kérdés hogy a lelkiismeret meg a hűség a másik becsapása mennyire emészti fel az embert, mert jóérzésű embernek biztos cseszi a csőrét, (nekem cseszte :)), de attól még az érzelmek valósak, és jogosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!